Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers liggen dubbel: Kim Feenstra deelt hilarische maar herkenbare realiteit van moederschap

Volgers liggen dubbel: Kim Feenstra deelt hilarische maar herkenbare realiteit van moederschap

Volgers liggen dubbel: Kim Feenstra deelt hilarische maar herkenbare realiteit van moederschap

Dat Kim Feenstra (35) haar zoontje bewust buiten beeld houdt, wil gelukkig niet zeggen dat ze niks deelt over het moederschap. Integendeel, op Instagram deelt het model met regelmaat een gezinsfoto of kiekje met haar zoon. En dat het niet altijd perfecte plaatjes hoeven zijn, bewijst ze met haar laatste post.

Reality

Het eerste wat Kim doet bij haar meest recente post, is haar volgers waarschuwen. “Let op, dit is geen Insta Credible foto. Dit is reality”, begint de brunette. “Ik ging vandaag sporten. Baby ging mee. In zijn flesje zit moedermelk. Onderin in de wagen lag nog een blikje cola.”

Geen bietensapje, maar glühwein

De oplettende kijker ziet naast het blikje cola nog een flesje met rode inhoud liggen. “Dat is geen gezond bietensapje. Het is glühwein. Niet nieuw, maar oud”, geeft Kim toe. “Ik had er gisteren nog twee van. Eén heb ik gedeeld met mijn zusje. Na vier slokjes was ik aangeschoten en riep ik: ‘Waar is het feestje? Kom, laten we gaan hakken’. Dus heb ik deze maar laten liggen. Beter ook.”

Geinig contrast

Waarom Kim de foto deelt? “Vond het wel een geinig contrast. Sporten, moedermelk, cola en alchohol. Een dag uit het leven van mij als ‘super fit mom’. NOT.”

Real mom life

Volgers van Kim gieren het uit om de foto en het bijschrift. De emoji’s waarbij de tranen over de wangen rollen van het lachen stromen dan ook veelvuldig binnen. “Hilarisch, geweldig”, schrijft een fan. Iemand anders noemt het een herkenbaar tafereel: “Real mom life!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Lees ook
Traantje wegpinken: BN’ers strooien massaal met valentijnposts, maar Kim Feenstra deelt de mooiste

Gezin Kim Feenstra

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Beeld: Brunopress, Instagram