Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra openhartig over nieuwe liefde én de toekomst!

Kim Feenstra openhartig over nieuwe liefde én de toekomst!

Kim Feenstra openhartig over nieuwe liefde én de toekomst!

Topmodel Kim Feenstra (30) is weer gelukkig in de liefde. Dit vertelt de succesvolle brunette in een interview aan Grazia. En dat niet alleen, het voormalig Hollands Next Topmodel doet ook uit de doeken dat ze klaar is om te gaan settelen.

Prille liefde
Wie haar nieuwe liefde is, wil ze nog niet vertellen. Maar wel laat Kim weten heel gelukkig te zijn in de liefde.” Er is nu iemand in mijn leven met wie ik het heel erg leuk heb. Waarvan ik denk dat hij mij aankan en mij rust kan brengen. Ik ken hem al langer, alleen is onlangs de vonk pas overgesprongen”, vertelt ze. “Maar ik ga nu niet zeggen dat ik verliefd ben. Als het echt een relatie wordt, ziet iedereen dat vanzelf wel. Ik ben vooral heel gelukkig op dit moment, dat vind ik het belangrijkste.”

Sterke vrouw
Ook vertelt het succesvolle model dat ze het bijzonder vindt dat er iemand met haar samen kan leven. Ze is naar eigen zeggen niet de gemakkelijkste. “Vooral omdat ik heel erg onafhankelijk ben. Ik ben een sterke vrouw.”

Baby fever
Ook haar toekomstwensen beginnen steeds duidelijker te worden. Zo praat het rebelse model zelfs al over kinderen! “Ik ben wel toe aan een gezinnetje. Eindelijk wat rust. Ik denk dat ik pas écht rustiger word wanneer ik kinderen krijg, want dan heb ik verantwoordelijkheid voor een minimensje.”

View this post on Instagram

New Campaign for @salsaofficial

A post shared by Kim Feenstra (@k2im) on

Bron: Grazia

Lees ook: