Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra ontroerd door babyshoot Het Perfecte Plaatje

Kim Feenstra ontroerd door babyshoot Het Perfecte Plaatje

Kim Feenstra ontroerd door babyshoot Het Perfecte Plaatje

Topmodel Kim Feenstra gooit hoge ogen met haar deelname aan het RTL4-programma Het Perfecte Plaatje, en liet eerder al weten zich voor het eerst gewaardeerd te voelen door Nederland. In de halve finale van het programma moesten de deelnemers een pasgeboren baby op de foto zetten, en dat raakte Kim meer dan ze had verwacht.

Achter de camera
Het Perfecte Plaatje is een programma waarin allerlei Bekende Nederlanders uitgedaagd worden om eens achter de camera te kruipen in plaats van ervoor. De halve finale is net achter de rug en voor die opdracht moesten finalisten Kim Feenstra, Marco Borsato en Humberto Tan een fotoshoot doen met ouders van een pasgeboren kindje. Het kindje wat Kim Feenstra fotografeerde was nog geen uur oud.

Emotioneel
Kim Feenstra werd ontzettend geraakt door de pasgeboren baby die ze vast moest leggen. “Het is niet mijn kind, maar ik dacht meteen: ik moet jou beschermen. Dat gevoel kwam echt bij mij los en daar werd ik wel emotioneel van.” Ook medekandidaten Marco en Humberto konden het niet helemaal drooghouden tijdens de bijzondere fotoshoot.

Voor Marco Borsato was deze fotoshoot de laatste, want hij ging niet door naar de volgende ronde. Kim en Humberto nemen het volgende week dus tegen elkaar op in de finale.

Bekijk hieronder een andere foto die Kim Feenstra maakte voor Het Perfecte Plaatje.

 

Bron: Linda, RTL4, Instagram.

Lees ook: