Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ongeacht het geslacht: Kim Feenstra heeft naam van baby al klaarliggen

Ongeacht het geslacht: Kim Feenstra heeft naam van baby al klaarliggen

Celebs
Ongeacht het geslacht: Kim Feenstra heeft naam van baby al klaarliggen

Sinds een paar maanden is Kim Feenstra (35) in blijde verwachting van haar eerste kindje. Hoewel ze naar eigen zeggen nog niet weet of ze binnenkort een jongen of meisje krijgt, weet ze al wél hoe haar baby gaat heten. Dat onthult het hoogzwangere model in een nieuw interview.

Naam baby Kim Feenstra

Een paar maanden geleden liet Kim weten, na een moeizame periode, zwanger te zijn. Haar uitgerekende datum wil de brunette niet verklappen, maar de vele kiekjes van haar babybuik onthullen dat het niet lang meer kan duren. Hoe het met haar gaat? “Ik voel me erg goed en heb geen zwangerschapsproblemen gekend”, vertelt ze aan Story. “Ik ben er zonder problemen doorheen gerold.”

Eén naam

Hoewel Kim en Stanley niet kunnen wachten tot hun baby er is, wil het stel het geslacht niet weten. “Dat wordt een verrassing”, aldus de moeder in spe, die al wel een naam heeft bedacht. “Eén naam, of het nu een jongetje of een meisje wordt. Toen Stanley en ik net samen waren, hadden we het al over kinderen en wisten we ook meteen een naam. En die is het geworden.”

Toch een jongen?

Eerder deze week werden er foto’s onthuld van de schattige babykamer die Kim en Stanley hebben ingericht voor hun toekomstige spruit. Ondanks dat de twee zeggen niet te weten wat het geslacht van het kindje wordt, denken fans dat de kamer verklapt dat het een jongen wordt. “Is dat haar babykamer? Ik dacht dat ze het geslacht helemaal niet wilde weten”, vroeg iemand zich hardop af. Een ander liet weten: “Niet zo genderneutraal, wel een erg leuke babykamer voor een jongen”.

Lees ook
Ook nieuwsgierig Kim Feenstra’s baby? Dikke pech: waarom het model géén foto’s gaat delen van haar kind

Aankondiging zwangerschap

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

9 months preparing to fall in love for a lifetime….

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I never ever felt so comfortable with my body before. I love it how my body takes care of another human being. Being a woman is simply amazing.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee