Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra verklapt: zó had haar baby geheten als het een meisje was geweest

Kim Feenstra verklapt: zó had haar baby geheten als het een meisje was geweest

Celebs
Kim Feenstra verklapt: zó had haar baby geheten als het een meisje was geweest

In oktober kwam een grote wens uit voor Kim Feenstra (35): het model werd voor de eerste keer moeder. Ze kreeg een zoon, die luistert naar de naam Brooklyn Baby. Hoe het kindje geheten zou hebben als het een meisje was geworden, wisten de ouders ook al. In haar Instagram Stories doet de brunette een boekje open.

Naam baby Kim Feenstra

Een paar maanden geleden hebben Kim en Stanley hun zoontje voor het eerst in de armen mogen sluiten. Over zijn naam waren de twee het unaniem eens. Sterker nog: als het een dochter was geworden, had de spruit óók Brooklyn geheten. “We wilden het geslacht een verrassing houden, maar de naam was één ding dat vaststond”, verklapt het model op social media.

Eén naam

Vlak voor de geboorte van Brooklyn liet Kim al vallen dat de naam ongeacht het geslacht al klaar lag. “Eén naam, of het nu een jongetje of een meisje wordt”, zei ze er destijds over in Story. “Toen Stanley en ik net samen waren, hadden we het al over kinderen en wisten we ook meteen een naam. En die is het geworden.”

New York

Waar de bijzondere naam vandaan komt? “Ik heb vroeger in New York gewoond en ik was heel vaak in Brooklyn te vinden”, legde Kim eerder uit. “Ik vind Brooklyn echt een bruisende plek. Het is edgy, rauw, stoer, lief, creatief. En ik vond de naam altijd heel erg tof.”

Buiten beeld

Wie het model op social media volgt, is hoe dan ook opgevallen dat haar kindje nooit herkenbaar in beeld wordt gebracht. Dat doen de ouders bewust, zo liet Kim al weten voordat ze bevallen was. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Lees ook
Overladen met complimenten: Kim Feenstra deelt nieuwe foto met zoon én realiteit over moederschap

Gezin Kim Feenstra

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee