Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goede zaak: Kim Feenstra zet zich in voor een beter milieu

Goede zaak: Kim Feenstra zet zich in voor een beter milieu

Goede zaak: Kim Feenstra zet zich in voor een beter milieu

Kim Feenstra doet er alles aan om een zo hoog mogelijk geldbedrag op te halen voor projecten van het Wereld Natuur Fonds – waar het topmodel ambassadeur van is – op Bali. “Met mijn ambassadeurschap probeer ik vooral jongeren te inspireren door om zich heen te kijken en bewuster te gaan leven.”

Het Wereld Natuur Fonds werkt op het eiland aan meer lokale wet- en regelgeving om plasticvervuiling tegen te gaan. Daarnaast financiert de organisatie The Flying Vets: Indonesische dierenartsen die ik actie komen als zeedieren stranden of verstrikt raken in plastic afval.

Samenwerking

Om geld op te halen voor het WNF, heeft Kim de handen ineengeslagen met het mannenblad FHM. “Duurzaamheid en milieu zijn geen sexy of hippe onderwerpen. Met deze actie slaan we twee vliegen in een klap”, aldus Feenstra. “Met mijn ambassadeurschap probeer ik vooral jongeren te inspireren door om zich heen te kijken en bewuster te gaan leven. Met deze actie vestigen we op een sexy manier de aandacht op het onderwerp en halen we geld binnen voor onze projecten. We moeten het ook veel leuker, sexier en hipper maken. Het moet een levensstijl gaan worden en FHM past daar heel goed bij.”

Lees ook
Kim Feenstra maakt indruk in Dream School: ‘Ik belandde op mijn 17e in de prostitutie’

Wat de actie inhoudt? Dit jaar veilt Kim samen met het magazine een plaats in de FHM500, de lijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland. De winnaar komt op plek 250 terecht én is als VIP welkom op het FHM500-lanceringsfeest op 22 mei in The Butcher Social Club in Amsterdam.

Bieden, maar

Wil jij je vriendin, zus of buurvrouw verrassen? Doe een bod op plekje 250 in de FHM500 en draag bij in de strijd tegen plastic. Good to know: de volledige (!) opbrengst van de veiling gaat naar het Wereld Natuur Fonds.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP