Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra deelt mooie boodschap aan mensen met een kinderwens: ‘Hou hoop en heb lief’

Kim Feenstra deelt mooie boodschap aan mensen met een kinderwens: ‘Hou hoop en heb lief’

Kim Feenstra deelt mooie boodschap aan mensen met een kinderwens: ‘Hou hoop en heb lief’

Kim Feenstra is vanaf het begin al open geweest over de moeilijke weg die zij en Stanley Tailor hebben afgelegd om zwanger te worden. Daarom begrijpt het 35-jarige model, dat dankzij ivf-behandelingen zwanger raakte en in oktober beviel van zoon Brooklyn, dat mensen met een kinderwens het moeilijk hebben. Kim wenst ze sterkte en hoopt dat zij ook ooit zo’n “wondertje” mogen ervaren. “Hou hoop en heb lief.”

Dankbaar

Het model geniet ontzettend van het moederschap. “Hij is makkelijk en vind alles prima. Het samenzijn vind ik het mooiste wat er is. En dat hij met mij mee kan als ik moet werken. Dat hij al zoveel ziet en leert.” Al langer droomde Kim ervan om moeder te worden en ze is “FUCKING dankbaar” dat die droom is uitgekomen. “Dat zo een klein (nu nog) wondertje zoveel groots en moois brengt in ons leven, vind ik heel bijzonder.”

Kinderwens

Het model hoopt dat iedereen met een kinderwens dat ook mag ervaren. “Oprecht. Want ik weet dat een (onvervulde) kinderwens pijnlijk, eenzaam en hard kan zijn. Hou hoop en heb lief. Het leven kan je nog wel eens verrassen.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Lees ook
Traantje wegpinken: BN’ers strooien massaal met valentijnposts, maar Kim Feenstra deelt de mooiste

Gezin

Eind mei 2020 liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram