Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra deelt trotse foto met baby Brooklyn: ‘Beste vrijdagavond sinds jaren’

Kim Feenstra deelt trotse foto met baby Brooklyn: ‘Beste vrijdagavond sinds jaren’

Celebs
Kim Feenstra deelt trotse foto met baby Brooklyn: ‘Beste vrijdagavond sinds jaren’

Drie weken geleden is Kim Feentra (35) voor het eerst de trotse moeder geworden van een zoon. Hoewel het geen makkelijke bevalling was, zit het model wel op een roze wolk. En ze deelt dan ook maar al te graag foto’s van de kleine spruit.

Baby Kim Feenstra

Op Instagram deelt Kim Feenstra een kiekje waarop te zien is hoe ze samen met een grote teddybeer én met de kleine spruit op de bank ligt. De reacties van fans stromen binnen. “Prachtig. Genieten! Jullie hebben het echt verdiend!”, zo reageert iemand. “Wat een rijkdom.” Ook de volle bos haar blijft weer niet onopgemerkt. “Wat een haren heeft je kleine man.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My best Friday night since years.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Lees ook
Pas bevallen Kim Feenstra deelt realistische foto van eerste weken als moeder

Babykamer

Enige tijd vóór de bevalling werden er foto’s onthuld van de schattige babykamer die Kim en Stanley hadden ingericht voor hun kleine spruit. Ondanks dat de twee zeiden niet te weten wat het geslacht van het kindje werd, dachten fans bij het zien van het kamertje al dat het een jongen zou worden. “Is dat haar babykamer? Ik dacht dat ze het geslacht helemaal niet wilde weten”, vroeg iemand zich hardop af. Een ander liet weten: “Niet zo genderneutraal, wel een erg leuke babykamer voor een jongen”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik slaap tegenwoordig een paar uur per nacht but it’s still all good in mommy hood! @bb.tailor

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee