Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Emotionele Kim Feenstra over eerste vijf weken als moeder en eerste keer zónder zoon

Emotionele Kim Feenstra over eerste vijf weken als moeder en eerste keer zónder zoon

Celebs
Emotionele Kim Feenstra over eerste vijf weken als moeder en eerste keer zónder zoon

Het moederschap staat garant voor oneindig veel nieuwe momenten, zo ook voor Kim Feenstra (35). Ruim een week geleden ging ze voor de eerste keer naar buiten met haar pasgeboren zoon en inmiddels is ze ook voor het eerst zónder haar kindje op pad geweest. En dat ging er behoorlijk emotioneel aan toe, zo geeft ze toe op Instagram.

Kim Feenstra over eerste weken als moeder

Zo’n vijf weken geleden werden Kim en haar geliefde Stanley de trotse ouders van zoon Brooklyn. “En het gaat zoals het komt”, vertelt de kersverse mama over de eerste periode met haar kindje. “De ene nacht zijn we heerlijk aan het slapen en maar één keer wakker en de andere nacht weet ik van voor niet meer hoe ik van achteren heet. But it’s all good.”

Tranen en lekkende borsten

Omdat Kim haar nieuwe auto moest ophalen, is ze voor het eerst de deur uit geweest zonder haar zoontje. “Brooklyn bleef bij zijn vader”, vertelt het model over dat moment, dat haar behoorlijk zwaar viel. “Voor het eerst in vijf weken dat ik uuuuuuuuren lang voor mijn gevoel (het waren er maar drie) verwijderd was van mijn hart en ziel. En onderweg miste ik mijn zoon. Ik dacht aan hem, voelde en hoorde hem. Zijn geur, zijn geluidjes. Tijdens het rijden kwamen de tranen. En wilde ik het liefst omkeren en naar huis. Met de tranen kwamen ook de lekkende borsten en dat was dan weer minder.”

Melkfabriek

“Eenmaal op plek van bestemming was ik even afgeleid toen ik een beauty van een auto zag, waarmee ik dus terug reed naar huis. En ik wist niet hoe snel ik (verantwoord) naar huis moest rijden”, vervolgt ze. “Eenmaal thuis binnen gestormd, lag hij vredig bij papa aan de fles vol zorgvuldig gekolfde melk. Ik nam hem over en kreeg als welkom meteen een mondje spuug over mijn trui. De melkfabriek in mijn trui stond op hoogspanning en alles was weer zo lek als een fietsband.”

Onbetaalbaar

Met de komst van Brooklyn is er een hoop veranderd voor Kim en Stanley, maar daar geniet de trotse moeder alleen maar van. “Mijn huis is niet meer zo netjes als dat het ooit was en ik heb was voor een heel elftal. Als hij huilt zing ik liedjes totdat een van ons het opgeeft en ik leer meer over mezelf dan dat ik ooit voor mogelijk hield. En nu zitten we samen op de bank en hoor ik hem snurken (wist niet dat babies dat al deden) en hoop ik dat we vannacht geen plafonddienst draaien. En als het wel zo is dan nemen we het zoals het komt. Maar jongens, wat geniet ik van deze nieuwe fase. On fucking betaalbaar. Period.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Lees ook
Kim Feenstra deelt eerste gezinsfoto: fans in de ban van volle haardos van pasgeboren baby Brooklyn

Bewust buiten beeld

Kim heeft al heel wat kiekjes gedeeld van haar pasgeboren zoon, maar laat zijn gezichtje bewust buiten beeld. Vlak voor zijn komst liet Kim al weten niet veel van haar zoon te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van haar zoon te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee