Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heerlijk moeder-zoonmoment: Kim Feenstra maakt eerste ommetje met pasgeboren Brooklyn

Heerlijk moeder-zoonmoment: Kim Feenstra maakt eerste ommetje met pasgeboren Brooklyn

Celebs
Heerlijk moeder-zoonmoment: Kim Feenstra maakt eerste ommetje met pasgeboren Brooklyn

Kim Feenstra (35) werd zo’n drie weken geleden de trotse moeder van zoon Brooklyn, en dat betekent een hoop nieuwe momenten voor het model. Gelukkig neemt ze haar volgers maar wat graag mee in de avonturen met haar kleine man.

Kim Feenstra zoon

Zo ging Kim gisteren voor het eerst met haar ventje naar buiten voor een gezellige wandeling. Dat deed ze niet alleen: ook haar hond mocht mee én ze liet het hele tafereel vastleggen door een fotograaf.

Super mom

In een kekke roze broek straalt Kim overduidelijk van oor tot oor. Dat Feenstra op een grote roze wolk zit, valt ook op bij volgers. Zo reageert presentatrice Anouk Smulders: “Kijk d’r gaan! Super mom!” Ook andere bekende Nederlanders, waaronder Chantal Janzen en Estelle Cruijff, laten een hoop hartjes achter.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

New adventures

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Buiten beeld

Net als op alle andere foto’s van het jochie, krijgen fans helaas maar weinig te zien van Brooklyn. Vlak voor zijn komst liet Kim al weten niet veel van haar zoon te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van haar zoon te zien.

Lees ook
Kim Feenstra deelt trotse foto met baby Brooklyn: ‘Beste vrijdagavond sinds jaren’

Kersverse ouders

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My best Friday night in years.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Papa en Mama. #bijna

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee