Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra dankbaar voor positiviteit

Kim Feenstra dankbaar voor positiviteit

Kim Feenstra dankbaar voor positiviteit

Topmodel Kim Feenstra won in 2007 Hollands Next Topmodel en heeft sindsdien een glansrijke modellencarrière. Roem gaat gepaard met veel roddelpers en negatieve comments, maar door haar deelname aan televisieprogramma Het Perfecte Plaatje is hier verandering in gekomen. ‘Mensen vinden me ineens leuk!’

Bewijsdrang
“Ik heb, sinds ik bekend werd met Holland’s Next Top Model bijna tien jaar geleden, altijd zoveel stront over me heen gehad”, vertelt Kim maandag in het AD. “Ik laat het van me afglijden, het interesseert me niet wat ze vinden. Ik heb alleen maar meer drang om mezelf te bewijzen als iemand zegt dat er van mij niets terecht komt.”

Wereldvrede
In het AD vervolgt de brunette: “Ik vind het leuk om nu te horen dat mensen waarderen wie ik ben. Kijk, negatieve reacties krijg je altijd. Al open ik morgen tien weeshuizen en zorg ik voor wereldvrede, dan hebben ze toch nog wat te zeiken.”

Winnen
Voor het RTl-programma Het Perfecte Plaatje duiken allerlei bekende Nederlanders achter de camera in plaats van ervoor. Kim Feenstra is door de positieve reacties nu vastbesloten om het programma winnen. “Je moet er voor gaan en dit vind ik zo leuk, hier wil ik echt verder mee. Maar ik ben niet heel erg met de toekomst bezig. Niemand heeft mij morgen beloofd, dus ik wil nu alles uit het leven halen.”

Op Instagram plaatste het topmodel een eigengemaakte foto. Bekijk het kiekje hieronder!

Culture X Nature X Structure

A photo posted by Kim Feenstra (@k2im) on

 

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: