Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: trotse mama-to-be Kim Feenstra deelt eerste foto van prachtige babybuik

Wauw: trotse mama-to-be Kim Feenstra deelt eerste foto van prachtige babybuik

Wauw: trotse mama-to-be Kim Feenstra deelt eerste foto van prachtige babybuik

Kim Feenstra (34) is in de wolken. Na een zwaar traject gevolgd te hebben om zwanger te worden, kon het model eind mei éindelijk van de daken schreeuwen dat het gelukt is en er een eerste kindje op komst is. In de aankondigingsvideo zagen we haar buik tijdens een echo al vluchtig voorbijkomen, maar nu is de groeiende ‘bump’ voor het eerst echt goed in beeld.

De babybuik van Kim

Op Instagram heeft Kim een allereerste buikfoto gedeeld. Op het mooie kiekje straalt ze werkelijk van oor tot oor, de trots spat ervan af. De foto kan dan ook rekenenen op een hele hoop mooie reacties en al tegen de 120.000 likes. “Growing en showing. Dit is mijn meest waardevolle selfie ooit”, schrijft Kim erbij.

Eileiders verwijderd

Kim vertelde eerder al openhartig in haar docuserie LIFE OF KIM dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kon worden. Tijdens een operatie zo’n twee jaar geleden bleken beide eileiders niet te werken en werden deze verwijderd. Het is Kim en haar vriend Stanley Tailor (38, de broer van Maria Tailor) gelukt dankzij ivf-behandelingen.

Lees ook
Kim Feenstra wil taboe doorbreken: ‘Ik kan niet natuurlijk zwanger worden’

‘Het is een zegen’

“We beseffen echt allebei dat het een zegen is. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar des te dubbel is ons plezier”, vertelde het model onlangs in RTL Boulevard. “We proberen van elk moment te genieten, ook al zijn er momenten dat ik niet echt gezellig ben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m growing and showing. This is my most precious selfie ever.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

De aankondigingsvideo:

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress