Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kim Feenstra laat met blote foto zien hoe ze er twee weken na haar bevalling uitziet

Kim Feenstra laat met blote foto zien hoe ze er twee weken na haar bevalling uitziet

Celebs
Kim Feenstra laat met blote foto zien hoe ze er twee weken na haar bevalling uitziet

Kim Feenstra mag dan wel twee weken geleden bevallen zijn, aan haar lichaam is dat niet te zien. Het model deelt een kiekje op Instagram waarin ze laat zien hoe haar lichaam er nu uitziet.

Lees ook: Kim Feenstra verrast fans met eerste duidelijke foto van baby Brooklyn: ‘Wat een haar!’

‘Bijna weer terug van weggeweest’, schrijft Kim bij de foto. Het is duidelijk te zien dat de zwangerschapskilo er direct weer afgevlogen zijn. Een van de redenen volgens Kim? Dat ze borstvoeding geeft!

Tekst gaat verder onder de video

Brooklyn

Op 16 oktober kreeg Kim samen met haar vriend Stanley Tailor een zoontje. Ze gaven hem de naam Brooklyn.

In november vorig jaar maakte Kim bekend niet op de natuurlijke manier zwanger te kunnen raken. Ze vertelde dat openhartig in haar docuserie ‘LIFE OF KIM’, die te zien is op Videoland. Met haar verhaal wilde ze een taboe doorbreken, zo lichte Kim toe op Instagram. ‘Gelukkig leven we in een wereld waarin superveel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal doorheen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in’, liet Kim toen weten.

Niet werkende eileiders

Begin dit jaar vertelde Kim meer over haar vruchtbaarheidsprobleem in een interview met Grazia. Het model had verklevingen en littekens in haar buik, waardoor haar eileiders niet meer doorgankelijk waren. Tijdens een operatie, nu zo’n twee jaar geleden, bleken beide eileiders niet te werken en werden ze verwijderd. ‘Eigenlijk drong het pas een paar dagen later tot ons door: dit betekent dus ook dat we niet ‘gewoon’ kinderen kunnen krijgen.’

Bekendmaking zwangerschap

Met onderstaande video maakte Kim Feenstra bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Aan het einde van het filmpje is te zien hoe het model met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. ‘Lief verleden, dank voor alle lessen en liefde’, schreef de brunette erbij. ‘Lief heden, bedankt voor de bijzondere zegen van boven. Lieve toekomst, dat onze liefde sterker en dieper mag worden dan ooit.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders 

Shoppen is altijd een goed idee