Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ook nieuwsgierig Kim Feenstra’s baby? Dikke pech: waarom het model géén foto’s gaat delen van haar kind

Ook nieuwsgierig Kim Feenstra’s baby? Dikke pech: waarom het model géén foto’s gaat delen van haar kind

Ook nieuwsgierig Kim Feenstra’s baby? Dikke pech: waarom het model géén foto’s gaat delen van haar kind

Hoewel de zwangere Kim Feenstra (35) haar uitgerekende datum niet wil verklappen, onthullen de vele kiekjes van haar babybuik dat het niet lang meer kan duren. Hoeveel foto’s ze ook deelt van de voortgang van haar zwangerschap, op plaatjes van de toekomstige spruit hoeven fans niet te rekenen. Haar baby laat ze namelijk buiten beeld, zo vertelt ze in een gloednieuw interview.

Onherkenbaar in beeld

In een gesprek met Grazia vertelt Kim ‘misschien een handje, voetje of wat haartjes’ te delen, maar meer krijgen haar volgers in het begin niet te zien. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.”

Foto’s baby

Dat ze hun baby na de geboorte voorlopig buiten beeld houden, is een besluit van Kim en de papa in spe samen. “Stan en ik hebben het er weleens over: als de kleine geboren is, gaan we dan ook foto’s laten zien? Eigenlijk zeggen we allebei: Nee, hoeft niet.”

Onder de radar

Kim geeft bovendien toe dat ze helemaal niet bezig wil zijn met haar kindje op social media zetten als ze net moeder is geworden. “Ik heb collega’s en mensen in mijn vriendenkring die nét bevallen zijn en die hun kind op Instagram knallen”, legt ze uit in het tijdschrift. “Iedereen moet het zelf weten, en ik snap het, want je bent hartstikke trots en je wilt dat iedereen het ziet en weet en hoort. Alleen kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden.”

Toch een jongen?

Eerder deze week werden er foto’s onthuld van de schattige babykamer die Kim en Stanley hebben ingericht voor hun toekomstige spruit. Ondanks dat de twee zeggen niet te weten wat het geslacht van het kindje wordt, denken fans dat de kamer verklapt dat het een jongen wordt. “Is dat haar babykamer? Ik dacht dat ze het geslacht helemaal niet wilde weten”, vroeg iemand zich hardop af. Een ander liet weten: “Niet zo genderneutraal, wel een erg leuke babykamer voor een jongen”.

Lees ook
Zien: zó ziet de ‘unisex’ babykamer van de hoogzwangere Kim Feenstra eruit

Aankondiging zwangerschap

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

9 months preparing to fall in love for a lifetime….

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dagje ruilen? Behind the scenes…..

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Bron: VIVA.nl, NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram