Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoontje Kim Feenstra behaalt nieuwe mijlpaal en dat is flink slikken: ‘Waar is mijn baby eigenlijk gebleven?’

Zoontje Kim Feenstra behaalt nieuwe mijlpaal en dat is flink slikken: ‘Waar is mijn baby eigenlijk gebleven?’

Zoontje Kim Feenstra behaalt nieuwe mijlpaal en dat is flink slikken: ‘Waar is mijn baby eigenlijk gebleven?’

Kim Feenstra geniet volop van baby Brooklyn die afgelopen oktober ter wereld kwam. Ondanks dat het model geniet van elke fase in het leven van haar zoontje, moest ze toch even flink slikken toen haar kindje opeens ging staan.

Kim Feenstra baby Brooklyn

Kim deelt met haar volgers dat Brooklyn gisteren ineens rechtop in zijn box stond. Hoewel ze natuurlijk ontzettend trots waren op hem, hakte de realiteit er wel in als een bom. “Staan? Nu al staan? Wie denkt hij wel niet wie hij is? Hij is nog maar een baby hoor. Waar is mijn baby eigenlijk gebleven?”

Gemis

En ja, ook dit cliché wat betreft het ouderschap is volgens Feenstra helemaal waar. “Allemachtig wat gaat dat snel. En ik weet dat elke fase zijn charmes heeft en alle nieuwe dingen weer prachtig (of niet) zijn. Maar God, ik mis hem soms zo. Ik mis mijn new born baby die urenlang op mijn borst lag.” Kim vraagt zich af of dat gek is en ze nu een softie is. “Hij wil nu alleen nog maar aan de borst als er wat te halen valt (net zijn vader). En urenlang stil liggen doet ie alleen als ie slaapt (net zijn vader).

Genieten

Deze nieuwe ontwikkeling laat het model wel inzien dat ze niet moet vergeten om te genieten. “Nog meer dan dat ik al doe. Want inderdaad, 1 keer knipperen met je ogen en ze zijn al weer groot. Ik verheug me op morgen met een verlangen naar gisteren. Dat is wat mijn zoon met mij doet. Knap hoor, is nog nooit iemand eerder gelukt. Snapt iemand dit?”

Tekst gaat verder onder de post.

Gezin Kim Feenstra

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 39-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim al weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Bron: Story | Beeld: Brunopress