Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kiki Bertens drie maanden na haar ‘tennis-stop’ in verwachting van haar eerste kindje

Kiki Bertens drie maanden na haar ‘tennis-stop’ in verwachting van haar eerste kindje

Kiki Bertens drie maanden na haar ‘tennis-stop’ in verwachting van haar eerste kindje

Kiki Bertens (29) ziet haar grootste droom in vervulling gaan. De voormalig professionele tennisster is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Het fantastische babynieuws maakte ze eerder vandaag op haar Instagram bekend. 

Bij de lieve post schrijft Bertens: “Big adventures, start small 😍🤰 #babyiscoming’. Op het zonnige kiekje op het strand is een hartje met de tekst ‘april 2022’ is in het zand geschreven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kiki Bertens (@kikibertens)

Zwanger

Uit de post is te leiden dat de sportvrouw in april 2022 is uitgerekend. Bekend Nederland reageert massaal op het heugelijke nieuws.’😍😍😍 gefeliciteerd’, schrijven Suzan en Freek. “Aaaaah zo leuk!!! Gefeliciteerd lieve Kiki!! ❤️”, reageert handbalster Tess Wester. Ook Estavana reageert: ‘Gefeliciteerd 😍’.

Lees ook
Bibi Breijman zwanger van tweede kind samen met grote liefde Waylon 

Partner

Haar partner met wie ze het kindje verwacht is haar trainer en grote liefde Remko de Rijke. In 2019 stapte ze met hem het huwelijksbootje in. In een interview vertelde Kiki eerder al dat ze een grote kinderwens heeft: ‘Moeder worden is echt wel een wens. Ik heb geen haast, want ik wil me helemaal kunnen richten op tennis. Maar mocht het over een paar jaar gebeuren, dan zou ik dat geweldig vinden’. Of dit ook de onderliggende reden is van het einde van haar tenniscarrière, is onduidelijk. Wij wensen Kiki en haar vriend Remko in iedergeval een hele fijne zwangerschap toe!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kiki Bertens (@kikibertens)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress