Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers woedend op Shary-An na ‘trieste’ actie in nieuwe Robinson-aflevering

Kijkers woedend op Shary-An na ‘trieste’ actie in nieuwe Robinson-aflevering

Celebs
Kijkers woedend op Shary-An na ‘trieste’ actie in nieuwe Robinson-aflevering

‘Respectloos’, ‘triest’, ‘Robinson-onwaardig’; Shary-An maakt zich wederom niet echt geliefd bij fans van ‘Expeditie Robinson’. In de aflevering van zondag was te zien hoe de zangeres stiekem in de tas van Akwasi speurt.

Harde kritiek

In het fragment zien we hoe kandidaat Shary-An met hulp van Eva Koreman de tas van Akwasi doorzoekt om erachter te komen hoe veel extra stemmen hij nog heeft. Twitter is daar allesbehalve over te spreken en vraagt zich massaal af of dit niet tegen de regels is.

‘Jubileumeditie helaas slechtste ooit’

“Dit gaat echt te ver, wat smerig gewoon”, reageert boze kijker Amber op Facebook. “Echt het meest waardeloze seizoen OOIT.” En ook op Instagram gaat het los. “Triest….. Dit heeft echt niks meer met Robinson te maken!” “Dit is toch wel echt het toppunt van triestheid”, reageert fan Shirley. “Jammer dat deze jubileum editie die zo geweldig had moeten zijn, de slechtste ooit wordt”, vindt vaste kijker Maurice. “Waar is het Expeditie Robinson spel gebleven waar het ooit om draaide?”

Lees ook
Woede om wegstemmen van publieksfavoriet én foutieve rekensom in Robinson-proef

Reacties kandidaten

De andere kandidaten die nog in het spel zitten gaan zich nu zelfs met het fragment bemoeien. “Ik voel me wel moreel verplicht om jullie te herinneren aan het feit dat je ten alle tijde MET JE TENGELS van andermans spullen af moet blijven!”, reageert Akwasi met een knipoog. Ook Mariana Verkerk, die eveneens nog in het spel zit, laat van zich horen. Ze reageert op een opmerking van afvaller Tim Coronel, die vond het “gemeen”. Volgens Mariana gebeurt dit vaker. Ze had haar extra stemmen om die reden juist verstopt.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Mariana is de Soundos van 2019

Wie wel voor groots vermaak zorgde, was once again Mariana Verkerk. De catwalk-coach overleeft onverwachts eilandraad na eilandraad, tot grote hilariteit van kijkers. In de proef om een plek in de halve finale was het opnieuw Mariana die de kijkers liet gieren. Mariana probeerde namelijk tot twee maal toe vals te spelen, maar niet zoals we dat van de gemiddelde Robinsonner gewend zijn… #lol

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee