Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kiest Sylvie Meis opnieuw voor een voetballer?

Kiest Sylvie Meis opnieuw voor een voetballer?

Kiest Sylvie Meis opnieuw voor een voetballer?

Tijdens een interview van RTL Exclusiv vertelt Sylvie Meis honderduit over hoe het is om een voetbalvrouw te zijn. Dit weet ze uiteraard door haar relatie met Rafael van der Vaart, maar tijdens het interview laat ze duidelijk vallen dat ze opnieuw een oogje heeft op een voetballer… 

Geen spelersvrouw 

Spelersvrouw zijn is ’natuurlijk geen beroep’, zegt Sylvie. ‘Je wordt verliefd op een man die toevallig voetbalt. Het is belangrijk dat je jezelf niet reduceert tot spelersvrouw, maar zelf een carrière bouwt of gaat studeren.’ Na dit betoog geeft ze een tip weg over haar nieuwe crush.

Een zwak voor Zwitserse mannen 

‘Ik heb gisteren toevallig gekeken naar Zwitserland – Frankrijk. En de keeper van Zwitserland is een heel, heel knappe man: de 27-jarige Yann Sommer. En daar kunnen we Sylvie geen ongelijk in geven. Yann is ook model voor o.a. Nivea.

View this post on Instagram

?

A post shared by Yann Sommer (@ysommer1) on

Sylvie Meis is momenteel al een tijdje vrijgezel na haar relatie met clubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, ook een Zwitser. Zou er iets in de lucht hangen in Zwitserland of heeft Sylvie gewoon een voorliefde voor de nationaliteit?

Lees ook: