Je bent hier: Home > Celebs > Khloé Kardashian maakt éindelijk geslacht van kindje bekend

Khloé Kardashian maakt éindelijk geslacht van kindje bekend

Celebs
Khloé Kardashian maakt éindelijk geslacht van kindje bekend

In de laatste aflevering van het huidige seizoen Keeping Up With The Kardashians heeft Khloe éindelijk onthuld of ze in verwachting is van een meisje of een jongetje. 

Lees ook
Kim Kardashian deelt voor het eerst een kiekje van baby Chicago

Beschuit met…

Net als haar (half-)zussen en kersverse moeders Kylie Jenner en Kim Kardashian krijgt Khloé Kardashian ook een meisje. De realityster is zwanger van haar eerste kind, dat ze verwacht met haar vriend Tristan Thompson.

In shock

Khloé was in shock dat het een meisje wordt, omdat ze er zelf van overtuigd was dat ze een jongetje zou krijgen. ‘Als je voor jezelf het geslacht denkt te weten en mensen om je heen dat bevestigen, omdat je je dan ‘zus en zo’ voelt, dan komt het als een complete schok als het tegenovergestelde waar blijkt te zijn.’

Irritaties op Twitter

Oudere zus Kim twitterde daarna het vrolijke nieuws de wijde wereld in, wat niet iedereen kon waarderen. ‘Kunnen jullie Kardashians nooit eens een avond aan anderen gunnen? Eerst twittert Kylie over haar baby tijdens de Super Bowl en nu komt het nieuws van Khloé tijdens de uitreiking van de Oscars’, reageerde een volger. Er kwamen ook veel gelukswensen binnen voor de aanstaande ouders, die enorm uitkijken naar de komst van de kleine.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP