Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kendall Jenner slachtoffer van inbraak

Kendall Jenner slachtoffer van inbraak

Celebs
Kendall Jenner slachtoffer van inbraak

Ze moeten de Kardashians wel hebben. Eerst werd Kim Kardashian in een Parijse hotelkamer het slachtoffer van een brute overval, nu is er voor twee ton aan sieraden gestolen uit het huis van haar zusje Kendall Jenner. Dit meldt TMZ.

Volgens de entertainmentwebsite vond de inbraak overdag plaats, maar zou Kendall pas in de avond ontdekt hebben dat haar sieraden gestolen waren. Komt doordat ze zelf een paar uurtjes weg was, tussen vier uur ’s middags en acht uur in de avond.

Toen ze thuiskwam, ontdekte ze meteen dat er was ingebroken. Ze belde de politie, die gauw ter plaatse was. Bronnen melden dat er geen sporen gevonden zijn in het huis. Ook zijn er geen verdachten opgepakt.

De politie uit Los Angeles meldt dat Kendall niet de eerste beroemdheid is die slachtoffer is geworden van diefstal in die regio. Woninginbraak wordt volgens de politie een steeds groter probleem. En de criminelen beperken zich niet tot de adresjes met bekende bewoners, ze stelen ook huizen leeg van mensen buiten de schijnwerpers.

Of de spullen van Kendall Jenner teruggevonden zijn, is onbekend.

Bron: Privé

Lees ook:

 

 

Shoppen is altijd een goed idee