Je bent hier: Home > Celebs > Kelly Weekers is 24 weken zwanger van John Ewbank, maar eh… klopt dat eigenlijk wel?

Kelly Weekers is 24 weken zwanger van John Ewbank, maar eh… klopt dat eigenlijk wel?

Celebs
Kelly Weekers is 24 weken zwanger van John Ewbank, maar eh… klopt dat eigenlijk wel?

Kelly Weekers (30) is momenteel in verwachting van haar tweede kindje, maar dat gaat er toch wel wat anders aan toe dan bij de eerste keer. Dat onthult de verloofde van John Ewbank (51) in een update rondom haar zwangerschap op Instagram.

Niet erg bij de les

Bij een prachtige foto samen met haar dochtertje Scottie laat ze weten inmiddels “24 weken broedende” te zijn. “Maar heel eerlijk, ik moest het wel even opzoeken”, begint Weekers haar verhaal. “Waar ik de vorige zwangerschap nog net niet tot op de minuut wist hoe ver ik zwanger was en ook of de kleine dan een kiwi of maïskolf was (mango!), mompel ik nu vaak een random maand als iemand me vraagt hoe ver ik ben en vraag ik me achteraf af of het klopt.”

Rustig in de drukte

Ze vervolgt: “Waar ik de vorige keer de dag na de positieve test de babykamer-bestelling al had staan, komt er nu niet eens een kamer en al helemaal geen extra spullen. Waar het de eerste keer bijna een jaar duurde voordat ik in verwachting raakte, hoefde John tot zijn grote teleurstelling deze keer maar naar mij te kijken en was het raak. En waar tijdens mijn eerste zwangerschap alles langzaam ging en ik alle tijd had om ervan te genieten èn me er zorgen over te maken, ervaar ik nu ondanks alle drukte echt tien keer zo veel rust.”

Charme

Kelly geeft aan deze keer haar lijf te begrijpen en te weten dat hoe het ook loopt, het uiteindelijk allemaal goed komt. “En geniet ik van alle kleine momentjes die ik met mijn buik heb. En heeft het inmiddels ook weer z’n charme dat wanneer ik die momentjes pak ik ergens in de achtergrond, ik grote zus het hele huis hoor verbouwen.”

Lees ook
Kelly Weekers showt prachtige babybuik op rode loper én onthult hoever ze is

Zusje

Een aantal weken terug liet Kelly weten of Scottie een broertje of zusje erbij krijgt. Het wordt wederom een meisje. “Kusje voor haar kleine zusje. Babygirl”, schreef ze bij een vakantiefoto waarop dochter Scottie een kus geeft op de babybuik.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

24 weken broedende🤰🏼Maar heel eerlijk, ik moest het wel even opzoeken. Waar ik de vorige zwangerschap nog net niet tot op de minuut wist hoe ver ik zwanger was en ook of de kleine dan een kiwi of maïskolf was (mango!) mompel ik nu vaak een random maand als iemand me vraagt hoe ver ik ben en vraag ik me achteraf af of het klopt. Waar ik de vorige keer de dag na de positieve test de babykamer bestelling al had staan, komt er nu niet eens een kamer en al helemaal geen extra spullen. Waar het de eerste keer bijna een jaar duurde voordat ik in verwachting raakte hoefde @johnewbank tot zijn grote teleurstelling deze keer maar naar mij te kijken en was het raak 😂 En waar tijdens mijn eerste zwangerschap alles langzaam ging en ik alle tijd had om ervan te genieten èn me er zorgen over te maken ervaar ik nu ondanks alle drukte echt 10 keer zo veel rust. Want deze keer begrijp ik mijn lijf, weet ik dat hoe het ook loopt het uiteindelijk allemaal goed komt, en geniet ik van alle kleine momentjes die ik met mijn buik heb. En heeft het inmiddels ook weer z’n charme dat wanneer ik die momentjes pak ik ergens in de achtergrond grote zus het hele huis hoor verbouwen ♥️ #24weeks #zwanger @minibymarilyn

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kusje voor haar kleine zusje 💘 #BABYGIRL

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee