Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo mooi: Kelly Weekers showt laatste loodjes zwangerschap met foto van ontblote babybuik

Zo mooi: Kelly Weekers showt laatste loodjes zwangerschap met foto van ontblote babybuik

Zo mooi: Kelly Weekers showt laatste loodjes zwangerschap met foto van ontblote babybuik

Kelly Weekers (30) is momenteel alweer zeven maanden in verwachting van haar tweede dochter. Haar volgers houdt ze op de hoogte van haar zwangerschap door regelmatig een kiekje van haar groeiende buik te delen, maar dit keer heeft de geliefde van John Ewbank (51) een wel heel intieme foto gepost. 

Zwangere Kelly Weekers

Op Instagram is te zien hoe Kelly met haar ontblote babybuik voor de spiegel poseert. “Geluk is kunnen focussen op wat écht belangrijk voor je is en het makkelijk los kunnen laten van al het andere!”, geeft ze haar fans mee.

Prachtige foto

De hoogzwangere Weekers wordt overspoeld met complimenten na het delen van het beeldige plaatje. “Super mooie foto van jullie!!! Je ziet er supergoed uit, Kelly”, reageert een fan. Een andere volger laat weten: “Wat ben je mooi zwanger, prachtig!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Meer rust

Ruim een maand geleden, toen Kelly 24 weken in verwachting was, deelde ze een update via Instagram. Uit het bericht bleek dat deze zwangerschap haar anders af gaat dan de eerste. “Waar ik de vorige keer nog net niet tot op de minuut wist hoe ver ik zwanger was en ook of de kleine dan een kiwi of maïskolf was (mango!), mompel ik nu vaak een random maand als iemand me vraagt hoe ver ik ben en vraag ik me achteraf af of het klopt”, gaf de blondine toe. Ook zei ze nu meer rust te ervaren en haar lijf beter te begrijpen. “En geniet ik van alle kleine momentjes die ik met mijn buik heb.”

Geslacht

In januari maakte Kelly wereldkundig opnieuw in verwachting te zijn van een meisje. “Kusje voor haar kleine zusje”, schreef de trotse moeder bij het kiekje waarop te zien is hoe haar driejarige dochter Scottie een kus geeft op de babybump.

Lees ook
Kelly Weekers is 24 weken zwanger van John Ewbank, maar eh… klopt dat eigenlijk wel?

Tweede kindje

Voor Kelly wordt het haar tweede kindje. In 2017 werden zij en John al ouders van dochtertje Scottie Anne Marie Ewbank. John is ook vader van dochter Day uit zijn eerdere relatie met Vivian Reijs, met wie hij van 2005 tot 2010 getrouwd was. John en Kelly zijn sinds 2012 samen en sinds december 2015 verloofd. Van een huwelijk is het echter nog steeds niet gekomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elke week een beetje ronder, tot je me kan rollen ?? #7months

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kusje voor haar kleine zusje ? #BABYGIRL

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram