Je bent hier: Home > Celebs > Kelly Weekers showt prachtige babybuik op rode loper én onthult hoever ze is

Kelly Weekers showt prachtige babybuik op rode loper én onthult hoever ze is

Celebs
Kelly Weekers showt prachtige babybuik op rode loper én onthult hoever ze is

Kelly Weekers (30) en John Ewbank (51) maakten in december 2019 wereldkundig een tweede kindje te verwachten. Inmiddels weet het stel al of hun dochter een broertje of zusje krijgt én is de buik van de voormalig Miss Nederland flink gegroeid. 

Op de rode loper van de Edisons in Amsterdam is Kelly maandagavond ten tonele verschenen met haar prachtige babybuik. Hiervan deelt ze een stralend kiekje op Instagram. “De eerste zwangerschap is bijzonder, omdat je geen idee hebt wat je te wachten staat. De tweede is bijzonder, omdat je precies weet wat je te wachten staat”, schrijft ze erbij.

Uitgerekend

In de hashtags onthult de geliefde van John Ewbank hoelang ze al zwanger is. “Halfway there”, staat er te lezen. En: “21 weeks”.

Complimenten

De lovende woorden stromen binnen onder de foto. “Wow, lieverd! Wat ben je toch mooi”, schrijft presentatrice Nicolette van Dam. Zangeres Emma Heesters vult aan: “Zo knap!!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Geslacht

Onlangs maakte Kelly wereldkundig opnieuw in verwachting te zijn van een meisje. “Kusje voor haar kleine zusje”, schreef de trotse moeder bij het kiekje waarop te zien is hoe haar driejarige dochter Scottie een kus geeft op de babybump.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kusje voor haar kleine zusje 💘 #BABYGIRL

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Tweede kindje

Voor Kelly wordt het haar tweede kindje. In 2017 werden zij en John al ouders van dochtertje Scottie Anne Marie Ewbank. John is ook vader van dochter Day uit zijn eerdere relatie met Vivian Reijs, met wie hij van 2005 tot 2010 getrouwd was. John en Kelly zijn sinds 2012 samen en sinds december 2015 verloofd. Van een huwelijk is het echter nog steeds niet gekomen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee