Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katy Perry onder vuur door reclamespotje

Katy Perry onder vuur door reclamespotje

Katy Perry onder vuur door reclamespotje

Katy Perry ligt onder onder vuur wegens een online commercial voor een Australische warenhuisketen. Hierin geeft ze haar hond de opdracht op koala’s te jagen. Het warenhuis was dan ook genoodzaakt om het spotje aan te passen. Oei…

Lees ook: Katy Perry openhartig over depressieve gedachten

Tickets winnen
De Amerikaanse zangeres is in Australië om haar tournee Witness van volgend jaar te promoten. Door flink te bestellen bij warenhuis Myer kunnen Australiërs een van de 8000 tickets winnen, zegt Katy Perry in het YouTube-spotje waarin ze te zien is met haar hondje Nugget.

Jagen op koala’s
Dierenarts Claire Madden zegt misselijk te zijn geworden van het spotje, omdat de zangeres het hondje opdraagt op kaola’s te gaan jagen. De dierenarts van wilde dieren zegt in The Courier Mail dat Katy Perry eens zou moeten zien hoe honden koala’s in het wild dagelijks op verschrikkelijke wijze verwonden. In de Australische deelstaat Queensland worden jaarlijks 110 koala’s aangevallen en gedood door honden.

Terechte kritiek
Een woordvoerder van Myer laat weten dat de kritiek terecht is. Het warenhuis belooft de gewraakte opmerking over de koala’s zo snel mogelijk te wissen uit de spotjes. Claire Madden reageert opgelucht. ”Het is goed nieuws dat ze in actie komen, maar ik blijf me verbazen hoe de marketingafdeling deze commercial door kon laten. Het is erg onnozel.”

🎶🔹🇦🇺I’m blue da ba dee da ba daa🇦🇺🔹🎶

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95! 

Bron: ANP