Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katy Perry bevestigt ruzie met Taylor Swift in nieuwe Carpool Karaoke

Katy Perry bevestigt ruzie met Taylor Swift in nieuwe Carpool Karaoke

Celebs
Katy Perry bevestigt ruzie met Taylor Swift in nieuwe Carpool Karaoke

De Carpool Karaoke’s van talkshowhost James Cordon zijn steevast een feestje om naar te kijken. Zo ook de nieuwste episode, waarin niemand minder dan zangeres Katy Perry plaatsneemt op de passagiersstoel. Maar behalve een hoop gezelligheid en gezang, wordt er dit keer ook serieus geroddeld…

Lees ook
Nieuw album Katy Perry in aantocht (én dat verschijnt sneller dan je denkt)

Pittige uitspraken
En wel over collega Taylor Swift. In de auto bevestigt Katy éindelijk dat zij en Taylor ruzie hebben. Al jaren gaan geruchten dat het niet botert tussen de twee zangeressen, iets wat volgens Katy Taylor’s schuld is. “Zij begon en het is aan haar om er een einde aan te maken”, aldus de Bon Appetit-zangeres, die ervan overtuigd is dat “karma” Taylor nog wel te pakken krijgt.

De kleine lettertjes
Taylor werd boos omdat Katy drie achtergronddansers zou hebben ingepikt, maar dat vindt Katy een raar verhaal. De dansers waren namelijk eerder met haar op tournee. “Zij vroegen me of zij met haar op tour mochten en ik had zoiets van: ja, natuurlijk”, aldus Katy. “Maar ik heb ook gezegd als je in het vervolg weer met mij mee wilt, zorg dan dat je een clausule in je contract laat zetten.”

Bedankt en tot ziens
De dansers kregen na een jaar allemaal een berichtje van Katy dat ze weer ging toeren. “Ze zeiden dat ze mee wilden en er met het management over gingen praten. Dat deden ze en ze werden allemaal ontslagen.”

Een appje is genoeg
Katy heeft naar eigen zeggen geprobeerd met Taylor over de situatie te praten maar ze kreeg nooit een reactie. Taylor schreef later echter wel een liedje over de situatie: Bad Blood. Wat Katy betreft kan er simpel een einde komen aan de ruzie. Als ze van haar een berichtje krijgt, wil ze het bijleggen. “Honderd procent.”

Bekijk de nieuwste aflevering van Carpool Karaoke in onderstaande video:

 

Beeld: Still uit video.

Shoppen is altijd een goed idee