Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja Schuurman laat van zich horen na de breuk: ‘Loslaten, onthechten, afscheid, ik ben er niet zo goed in’

Katja Schuurman laat van zich horen na de breuk: ‘Loslaten, onthechten, afscheid, ik ben er niet zo goed in’

Katja Schuurman laat van zich horen na de breuk: ‘Loslaten, onthechten, afscheid, ik ben er niet zo goed in’

Eind november lieten Katja Schuurman (45) en Freek van Noortwijk (32) weten niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. Ze hebben beiden ontzettend hun best gedaan om de relatie te laten werken, maar kwamen tot de conclusie toch meer te verschillen dan ze hadden gehoopt. Gisteravond laat Katja zich voor het eerst na de breuk van zich horen.

Liefdesbreuk

Op Instagram plaatst Katja een prachtige foto van zichzelf. Bij de post schrijft ze de tekst: “Het wordt weer licht. ‘Als je achterom kijkt, dan loop je de verkeerde kant op’ zegt mijn goede vriendin Angelique Woudenberg altijd.” Katja laat weten dat ze alle mooie momenten koestert en met zich meedraagt. Alle negativiteit en wat haar niet dient laat ze achter zich, schrijft ze.

Ze vervolgt: “Zo zacht en liefdevol als mogelijk. Op weg naar een nieuwe harmonie. Loslaten, onthechten, afscheid, ik ben er niet zo goed in. Maar ik voel mezelf weer dichterbij. In innige omstrengeling met mijn twee grootste liefdes, Sammie en Coco Loulou. Dat had ik absoluut niet zo gekund zonder al die onvoorwaardelijk liefdevolle mensen die ik in de loop der jaren om me heen heb mogen verzamelen. Die me vasthouden als het even donker is. In de allereerste plaats mijn ongelofelijke lieve vader, moeder en zus, die me altijd opvangen als ik dreig te vallen. Ik hoop jullie vooral weer vreugde te bezorgen.”

Katja sluit de liefdevolle post af met de woorden: “Vandaag is de eerste dag van de rest van ons leven! And what a life it’ is…”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees ook
Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Relatie

In 2019 trouwden Katja en Freek ‘stiekem’ met elkaar. Een jaar later beviel Katja van haar tweede dochter Loulou. Na 6 jaar is er een einde gekomen aan het mooie sprookje. Katja en Freek laten weten als vrienden uit elkaar te gaan. Op Instagram deelt Freek een ode aan Katja, zo vertelt hij: “De meesten van jullie kennen haar wellicht beter dan jullie denken, want Katja is in het echt (bijna altijd) een net zo’n liefdevol, grappig, spontaan, bijdehand, bijzonder, wijs, warm, betrokken, geïnteresseerd en interessant persoon als in de media.” Hij eindigde de post met: “en bovenal een fantastische moeder voor Coco en Sammie te zijn…”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress