Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja Schuurman kondigt een sabbatical aan: ‘Ik ga vooral lezen, schrijven, wandelen en héél veel knuffelen met mijn meisjes’

Katja Schuurman kondigt een sabbatical aan: ‘Ik ga vooral lezen, schrijven, wandelen en héél veel knuffelen met mijn meisjes’

Katja Schuurman kondigt een sabbatical aan: ‘Ik ga vooral lezen, schrijven, wandelen en héél veel knuffelen met mijn meisjes’

Katja Schuurman (46) kondigde in de Zelfspodcast van Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck aan dat ze een sabbatical neemt van een aantal maanden. De presentatrice geeft nu uitleg op haar Instagram.

Tijd voor rust

Vanaf volgende week zullen we minder van Katja gaan horen. “Er zijn geen grootse dingen aan de hand, maar Katja gaat er gewoon even tussenuit om wat rust te nemen”, reageerde haar management. Vandaag laat Katja ook zelf wat van zich horen. “Na ruim 25 jaar vol in het een na het andere project duiken, of dat nu een film, een televisieprogramma, een boek, een eigen filmproductiebedrijf, kledinglijn, duurzame sieradenlijn of een sociale onderneming was, wil ik kijken wat er gebeurt als ik mijn tijd niet opvul”, schrijft Katja.

De presentatrice is trots op wat ze heeft bereikt de afgelopen jaren, maar ze wil graag wat meer ontdekken wat ze leuk vindt om te doen in haar vrije tijd en zich bezig houden met dingen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Ze laat weten dat ze wel voor Return to Sender blijft werken en ook de promotie van twee nieuwe films zal doen komend jaar. “Maar ik ga de komende tijd vooral dwalen, verdwalen waarschijnlijk, lezen, schrijven, wandelen, me vervelen, tijd vergooien en héél veel knuffelen met mijn meisjes”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees ook
Katja deelt nieuwe foto van haar twee dochters en wat zijn ze gegroeid

Family time

Vorig jaar augustus is Katja voor de tweede keer moeder geworden. Onlangs deelde Katja nog een schattig kiekje samen met haar dochters op Ibiza. Katja is gelukkig samen met Freek van Noortwijk. Samen met hem kreeg ze dochtertje Coco een jaar geleden. Door de coronacrisis is Freek zijn restaurant lang gesloten geweest, maar gelukkig kon hij deze zomer net als alle andere horecagelegenheden weer open.

Voor haar sabbatical aankondiging rondde Katja de opnames van de romcom Casa Coco af. Deze film zal begin 2022 in de bioscoop verschijnen. Ook speelt ze een rol in het vervolg van de film Costa! die vanaf maart 2022 in de bioscoop te zien zal zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress