Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geluk straalt ervan af: Katja Schuurman geniet zichtbaar van nazomer met pasgeboren dochter

Geluk straalt ervan af: Katja Schuurman geniet zichtbaar van nazomer met pasgeboren dochter

Celebs
Geluk straalt ervan af: Katja Schuurman geniet zichtbaar van nazomer met pasgeboren dochter

Afgelopen weekend werden we getrakteerd op een fijne nazomer en daar heeft ook Katja Schuurman optimaal van genoten. Samen met haar dochtertje Coco Loulou trok de 45-jarige presentatrice eropuit, om te genieten van de laatste zonnestralen.

Katja Schuurman met dochter

Van het heerlijke moment met haar dochter heeft Katja een zonnige foto gedeeld. Veel woorden maakt ze er niet aan vuil; met drie hartjes drukt ze de liefde voor het kleine meisje uit.

Stralend

Volgers van Katja vinden het een prachtig plaatje en laten dat dan ook massaal weten. “Wauw, wat zie je er relaxed en goed uit. En wat een snoepje”, laat iemand weten. Een andere fan vult aan: “Prachtig mooie foto… stralende jij.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Naam verklapt

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten, net als in het geval van de net bevallen Katy Perry.

Lees ook
Zó veel liefde in één foto: Katja Schuurman deelt prachtig kiekje met beide dochters

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Een jaar later werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend..

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee