Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vermoeide Katja Schuurman open en eerlijk over keerzijde van roze wolk: ‘Begint ons wat op te breken’

Vermoeide Katja Schuurman open en eerlijk over keerzijde van roze wolk: ‘Begint ons wat op te breken’

Celebs
Vermoeide Katja Schuurman open en eerlijk over keerzijde van roze wolk: ‘Begint ons wat op te breken’

Begin augustus werden Katja Schuurman (45) en haar geliefde Freek van Noortwijk (31) de trotse ouders van dochter Coco Loulou. Hoewel de twee sindsdien op een roze wolk leven met hun gezin, brengt het krijgen van een baby óók zware momenten met zich mee. Op Instagram deelt de presentatrice een realistische foto, met een minstens zo eerlijk verhaal erbij.

Katja Schuurman dochter

Op de foto is te zien hoe Katja uitgeput op bed ligt met een stapel boeken, terwijl de kleine Coco vrolijk de lens inkijkt. “Nou, de baby zelf is al hartstikke blij en tevreden. Nu de ouders nog”, begint de brunette bij het kiekje. “Als we haar lieve, mooie, vrolijke snuitje zien, knallen we uit elkaar van geluk. Maar lekker voeden, slapen en spelen op verzoek van ons meisje, begint ons na vier maanden van doorwaakte nachten wat op te breken.”

Plan de campagne

Om korte metten te maken met dat gevoel, hebben Katja en Freek meerdere stappen ondernomen. “Boeken aangeschaft, vrienden geraadpleegd, het internet afgestruind. En wat zo fijn is; ze zeggen allemaal iets anders!”, vervolgt de kersverse moeder. “Dus. Het plan is als volgt. Ze gaat naar haar eigen bedje en niet meer tussen ons in (kan ik nu al om huilen, want het is zó fijn!) en er wordt gevoed volgens planning en geslapen met regelmaat. (Aaargh! Volledig tegen mijn eigen natuur in!) We zien niet uit naar de overgangsfase, maar de belofte van ‘s nachts weer eens slapen en overdag fit zijn geeft moed. Keep you posted.”

Steun

Katja krijgt in de reacties in ieder geval heel wat steun van andere ouders. “Doen wat voor jou goed voelt en niet doen wat een ander zegt. Komt goed!! Ze is zo mooi”, laat iemand weten. “Het komt goed!!”, steekt een ander de presentatrice nog een hart onder de riem. “Al snel zal je dit berichtje teruglezen en erom lachen!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Naam verklapt

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten, net als in het geval van de net bevallen Katy Perry.

Lees ook
Igone de Jongh open over onzekerheid over huwelijk met Thijs Römer wegens ex Katja Schuurman

Happy family

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Een jaar later werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee