Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja Schuurman viert verjaardag dochter Sammie met zoete kiekjes: ‘Wat word je snel groot’

Katja Schuurman viert verjaardag dochter Sammie met zoete kiekjes: ‘Wat word je snel groot’

Katja Schuurman viert verjaardag dochter Sammie met zoete kiekjes: ‘Wat word je snel groot’

Het is vandaag groot feest voor Katja Schuurman (46) en haar gezin. Dochter Sammie is namelijk jarig en mag 11 kaarsjes uitblazen. Op Instagram staat ze hierbij stil en plaatst ze wat lieve foto’s.

Katja viert verjaardag dochter

Katja deelt niet alleen een recente foto van haar meisje, maar ook wat kiekjes uit de oude doos. “Gefeliciteerd lieve Sammie!”, schrijft ze bij de reeks plaatjes. “Wat word je snel groot… ❤️❤️.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Zwangerschap

Gisteren blikte Katja al even terug op haar zwangerschap van Sammie. “Mijn prachtige, mooie, lieve, stoere, grappige, heerlijke, originele, bijzondere, fantastische dochter”, schreef ze bij de prachtige foto. “Hier zat je nog in mijn buik. En morgen word je 11 jaar! Wat ben ik trots op wie jij bent. En wat een raar, mooi en lief besef dat jij in deze bolle buik gewoond hebt. Al mijn liefde is voor jou. Voor altijd.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gelukswensen

Schuurman kan rekenen op veel gelukswensen onder beide posts. Zo reageert Lieke van Lexmond: “Kleine lieve engel is het! ❤️?” Romy Monteiro laat achter: “Gefeliciteerd met je knappe meisje! ❤️” en ook Bridget Maasland feliciteert Katja met de verjaardag van haar dochtertje.

Tweede kindje

Schuurman is sinds begin augustus de trotse moeder van dochtertje Coco. Het is het tweede kindje voor de presentatrice, maar toch wist ze niet meer helemaal wat haar nu te wachten stond wat betreft de bevalling. Dat vertelde ze tijdens een eerdere Q&A op Instagram. “Ik was vergeten hoe het was”, aldus Katja. “Dat heeft 24 uur geduurd. Ik wist wel dat het pittig was, maar ik merkte dat ik zenuwachtig was. Zonder in alle details te treden. Het is in 5 uur gebeurd. Supersnel. Wat dat wel betekende dat de weeën superintens waren. Ik hing echt aan het bed.”

Lees ook
Katja Schuurman deelt vertederende foto van beide dochters: ‘Pure rijkdom’

Naam

En hoe ze op de naam Coco kwamen? Die heeft ze samen met haar dochter Sammie bedacht. “We zaten in de auto met zijn drietjes, toen ik nog zwanger was. We wisten dat het een meisje zou worden. Toen kwam Sammie met wat tekenfilm-namen en de film Coco vind ik een supermooie film.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: Brunopress