Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dat koppie! Katja Schuurman deelt eerste duidelijke foto van dochtertje Coco Loulou

Dat koppie! Katja Schuurman deelt eerste duidelijke foto van dochtertje Coco Loulou

Celebs
Dat koppie! Katja Schuurman deelt eerste duidelijke foto van dochtertje Coco Loulou

Katja Schuurman (45) zit zo’n twee maanden na haar bevalling van haar dochtertje nog steeds op een grote roze wolk. De presentatrice deelt dan ook het ene na het andere zoete kiekje, maar na de aankondiging van de geboorte zagen we Coco’s gezichtje eigenlijk nooit meer voorbijkomen. Nu laat Katja eindelijk meer van het meisje zien en de foto is werkelijk een plaatje.

Om op te vreten

Moeder en dochter liggen dicht tegen elkaar aan en Katja straalt van oor tot oor. “Ik kan het bijna niet aan. Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde”, schrijft de brunette erbij. We snappen haar helemaal. Die bolle wangetjes, donkere piekhaartjes, het chubby kinnetje en het té lieve wipneusje… Ze is om op te vreten. Het is voor het eerst dat het meisje zó goed in beeld wordt gebracht.

Grootste wens

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk, die ze eerder deze week nog uitgebreid in het zonnetje zette voor zijn verjaardag. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben.

Lees ook
Zó veel liefde in één foto: Katja Schuurman deelt prachtig kiekje met beide dochters

Een strijd

Katja denkt dat Freek een liefdevolle en betrokken vader zal zijn. “Maar ik heb af en toe ook wel discussies met Freek over de opvoeding van Sammie”, vertelde Katja onlangs aan LINDA. “Hij heeft daar soms nogal uitgesproken ideeën over en dan kunnen we weleens botsen. Wat ik wel gek vind om te merken is dat hij jong en open-minded is, maar in de opvoeding heel erg rigide ideeën kan hebben. We moeten daar wel goed over blijven praten, want dat kan een bron van strijd zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kan het bijna niet aan. Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde.

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Story | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee