Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo lief: Katja en Freek pikken voor het eerst een terrasje met kleine Coco Loulou

Zo lief: Katja en Freek pikken voor het eerst een terrasje met kleine Coco Loulou

Zo lief: Katja en Freek pikken voor het eerst een terrasje met kleine Coco Loulou

Katja Schuurman (45) en Freek van Noortwijk zijn sinds begin vorige maand de trotse ouders van dochtertje Coco. Hoewel het voor de presentatrice de tweede keer was dat ze moeder werd, betekent zo’n kleine spruit weer heel veel eerste momentjes. Zeker omdat de eerste keer alweer tien jaar geleden is.

Stralend weer, stralende Katja

Zo ging het gelukkige stel woensdag voor de eerste keer met het meisje op een terrasje zitten. Het gezinnetje ging naar Waterland voor een hapje en een drankje en natuurlijk mocht Coco mee. “Er op uit met de baby #oergezellig, schrijft Katja bij de liefdevolle kiekjes.

Naam verklapt

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten, net als in het geval van de net bevallen Katy Perry.

Een strijd

Katja denkt dat Freek een liefdevolle en betrokken vader zal zijn. “Maar ik heb af en toe ook wel discussies met Freek over de opvoeding van Sammie”, vertelde Katja onlangs aan LINDA. “Hij heeft daar soms nogal uitgesproken ideeën over en dan kunnen we weleens botsen. Wat ik wel gek vind om te merken is dat hij jong en open-minded is, maar in de opvoeding heel erg rigide ideeën kan hebben. We moeten daar wel goed over blijven praten, want dat kan een bron van strijd zijn.”

Lees ook
Nét bevallen Katy Perry doet ‘een Katja’: ook naam van haar dochtertje hadden we al kunnen weten

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Afgelopen weekend werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er op uit met de baby #oergezellig #? #?

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We zijn zó gelukkig! ???????? #cocooning #8 #infinity

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud ? En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: ?? Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid ? En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk! @olvgamsterdam @kraamzorg_waterlandoost

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Story | Beeld: ANP