Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huwelijk gestrand: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Huwelijk gestrand: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Huwelijk gestrand: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Katja Schuurman heeft zojuist via een Instagram post laten weten dat zij en Freek Noortwijk niet langer samen zijn. Met ‘onbeschrijfelijk veel pijn in hun harten’ deelt Katja dit nieuws met haar volgers. 

Te veel verschillen

In een emotionele post laat Katja weten dat ze er samen met Freek alles aan heeft gedaan om hun huwelijk te laten werken, maar dat de twee hiervoor toch te veel van elkaar verschillen. Wel zijn ze dankbaar dat hun wegen gekruist zijn. ‘We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was’, schrijft Katja erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gelukkiger

Ook laat Katja weten dat ze er van overtuigd is dat dit hun allebei gelukkiger zal gaan maken. Wel vindt ze het ‘heel erg verdrietig’ voor haar twee dochters, dat geen een van de vaders meer bij haar in huis woont. ‘Ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist’, gaat de presentatrice verder. Katja heeft samen met haar ex Thijs Römer dochter Samme (11). En vorig jaar augustus kreeg ze samen met Freek dochtertje Coco Loulou.

Lees ook
Dochter Katja Schuurman ‘onherkenbaar’ voor fans: ‘Ze lijkt wel 10 jaar ouder!’

Smeekbede

Als laatste laat Katja weten dat ze graag wil dat de pers haar kinderen met rust laat. ‘Geen fotografen bij school deze keer, alstublieft. Wat ik te zeggen heb, heb ik bij deze gedeeld.’ Katja en Freek hebben elkaar ontmoet in Freeks restaurant Guts & Glory. Nog maar kort na haar breuk met Thijs trouwden ze op 21 juni 2019 stiekem met Freek. Dit hebben ze destijds goed gevierd met vrienden en familie. De twee wisselden geen ringen met elkaar, maar droegen allebei een armband om hun liefde aan elkaar te tonen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress