Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Katja Schuurman blikt terug op bevalling en ‘superintense’ weeën: ‘Ik hing echt aan het bed’

Katja Schuurman blikt terug op bevalling en ‘superintense’ weeën: ‘Ik hing echt aan het bed’

Celebs
Katja Schuurman blikt terug op bevalling en ‘superintense’ weeën: ‘Ik hing echt aan het bed’

Inmiddels is het alweer bijna drie maanden geleden dat Katja Schuurman (45) haar dochtertje Coco Loulou voor het eerst in haar armen mocht houden. De presentatrice blikt op Instagram terug op de bevalling, die behoorlijk pittig was.

Bevalling Katja Schuurman

Hoewel Katja al eerder een bevalling had meegemaakt, wist ze voorafgaand aan Coco’s geboorte niet meer wat haar te wachten stond. “Ik was vergeten hoe het was”, geeft de brunette toe tijdens een Q&A op Instagram. “Dat heeft 24 uur geduurd. Ik wist wel dat het pittig was, maar ik merkte dat ik zenuwachtig was. Zonder in alle details te treden. Het is in vijf uur gebeurd. Supersnel. Wat dat wel betekende, is dat de weeën superintens waren. Ik hing echt aan het bed.”

Knuffelen met de baby

Sinds de bevalling heeft Katja haar energie weer terug, maar ze is nog niet bezig met programma’s of andere klussen. “Werken doe ik nog niet zo heel veel dus ik ben vooral heel veel aan het knuffelen met mijn pasgeboren baby. In januari komt er een film aan. Dus dat is wel heel leuk.”

Filmnaam

Ook vertelt ze hoe de naam Coco is ontstaan. Samen met haar oudste dochter Sammie heeft ze die bedacht. “We zaten in de auto met zijn drietjes, toen ik nog zwanger was. We wisten dat het een meisje zou worden. Toen kwam Sammie met wat tekenfilmnamen en de film Coco vind ik een supermooie film.”

Naam verklapt

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten, net als in het geval van de net bevallen Katy Perry.

Lees ook
Dat koppie! Katja Schuurman deelt eerste duidelijke foto van dochtertje Coco Loulou

Happy family

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Een jaar later werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kan het bijna niet aan. Ik ben bang dat ik ga ontploffen. Zoveel liefde.

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gefeliciteerd liefje! Je meisjes houden van jou ❤️❤️❤️ #32 #jarig #birthdaycake Made by Sammie

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee