Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mannen van ‘Beter laat dan nooit’ brengen bijzonder kraambezoek aan Katja Schuurman

Mannen van ‘Beter laat dan nooit’ brengen bijzonder kraambezoek aan Katja Schuurman

Celebs
Mannen van ‘Beter laat dan nooit’ brengen bijzonder kraambezoek aan Katja Schuurman

Katja Schuurman werd op 8 augustus voor de tweede keer moeder van een dochter. Aan het begin van haar zwangerschap reisde Katja Schuurman (45) af naar Midden- en Zuid-Amerika, voor de opnames van het programma ‘Beter laat dan nooit’. De mannen, met wie ze reis maakte kwamen langs op kraamvisite om het kleine meisje te bewonderen. 

Katja Schuurman ‘Beter laat dan nooit’

Katja deelt een filmpje op haar Instagram waarin te zien is dat Willibrord Frequin (79), Gerard Cox (80), Barrie Stevens (76) en Peter Faber (76) op bezoek zijn bij de kersverse moeder. Je hoort de mannen een lief liedje zingen voor kleine Coco Loulou. “Wat zien de tv-opa’s van Coco er nog steeds uit om door een ringetje te halen,” schrijft de presentatrice bij de video.

Naam verklapt

Met de geboorte van Coco Loulou zag Katja op 8 augustus haar grootste wens in vervulling gaan. De actrice heeft er altijd van gedroomd minimaal twee kinderen te hebben. De bijzondere naam van het meisje hadden Freek en Katja al een tijdje in gedachten. Sterker nog, al weken voordat Coco Loulou werd geboren, verklapte het stel (per ongeluk) al de naam van hun baby. De oplettende volgers van de presentatrice hadden dan ook al kunnen weten hoe de spruit zou gaan heten.

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Begin augustus werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er op uit met de baby #oergezellig #💛 #🍀

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sammie coacht haar zusje in slaap… De exotische jungle op de muur is speciaal voor Coco ontworpen door @creativelabamsterdam 🐒

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, ANP

Shoppen is altijd een goed idee