Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze codewoorden gebruikt Kate Middleton als haar kinderen stout zijn

Deze codewoorden gebruikt Kate Middleton als haar kinderen stout zijn

Deze codewoorden gebruikt Kate Middleton als haar kinderen stout zijn

De royals: het zijn soms net gewone mensen! Dat blijkt weer nu er methodes naar buiten zijn gekomen die Kate Middleton (39) gebruikt om haar kinderen George (7), Charlotte (5) en Louis (2) op te voeden. Zo is er een techniek die ze gebruikt om haar koters rustig te krijgen. Want ook de hertogin geneert zich als een van haar kinderen een driftbui heeft in het openbaar.

Kate Middleton en haar opvoedingstechnieken

Zo zou Kate codewoorden gebruiken voor haar kinderen. Wanneer er geen pandemie gaande is, gaan Kate en William het hele land door voor werkbezoeken en events. Hun kinderen gaan vaak mee. Ook al hebben we hier met prinsjes en een prinsesje te maken, ook de koters van Kate maken het haar niet altijd makkelijk. Wanneer een van haar kinderen driftig doet in het openbaar, gebruikt ze codewoorden om niet tegen ze uit te hoeven vallen.

Codewoorden

Zo zegt ze let’s take a break, laten we een pauze nemen, als een van haar koters rustig moet doen. Naar verluidt gebruikt ze deze codewoorden ook binnenshuis. Als George, Charlotte en Louis hun moeder dit horen zeggen, weten ze dat ze even rustig ergens alleen moeten gaan zitten, met bijvoorbeeld een boekje of puzzel.

Fysieke technieken

Rebecca Chicot, auteur van The Calm and Happy Toddler, vertelt dat het haar is opgevallen dat Kate in het openbaar ook fysieke communicatietechnieken toepast bij haar kinderen. Rebecca legt uit: “Ze maakt op een goede, warme manier contact door hun hoofden af en toe aan te raken. Ze bukt om al pratend zo op ‘hun level’ te zijn, maar laat ze nog steeds kinderen zijn. Ze begrijpt de balans tussen gevoeligheid en grenzen. Ze verwacht niet dat ze zich als jongvolwassenen gedragen, en weet dat kinderen bijvoorbeeld driftbuien kunnen hebben.”

Lees ook
Kate Middleton wil dolgraag een vierde kind: “Ze wil een zusje voor Charlotte”

Fijngevoelige moeder

Rebecca vindt dat Kate een fijngevoelige moeder is en dat haar manier van opvoeden past bij de huidige tijd: “Haar aanpak past bij een gezaghebbende manier van opvoeden, dat nu steeds vaker wordt aangemoedigd. In Victoriaanse tijden was autocratisch ouderschap – waarbij kinderen niks te zeggen hadden – juist veel normaler.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vogue | Beeld: ANP