Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Kate Middleton op bezoek in Nederland! Shop haar look!

Zien: Kate Middleton op bezoek in Nederland! Shop haar look!

Zien: Kate Middleton op bezoek in Nederland! Shop haar look!

Prins William en zijn vrouw The Duchess of Cambridge Kate Middleton zijn net terug van hun achtdaagse tour door Canada en nu heeft Kate haar koffers al weer gepakt om alleen verder te reizen. Waar naartoe dan wel? Naar Nederland!

Ze begon haar dag vandaag met een bezoek aan koning Willem-Alexander, in zijn Villa Eikenhorst in Wassenaar. Om daarna in het Mauritshuis de opening van de tentoonstelling ‘Hollanders in huis: Vermeer en tijdgenoten uit de Britse Royal Collection‘ bij te wonen. In deze tentoonstelling zijn een aantal topstukken uit de kunstcollectie van het Britse koningshuis te zien.

Mandatory Credit: Photo by REX/Shutterstock (6217986l) Catherine, Duchess of Cambridge meets King Willem-Alexander of the Netherlands at Villa Eikenhorst in The Hague. Catherine Duchess of Cambridge visit to the Netherlands – 11 Oct 2016

Vervolgens zal ze naar Rotterdam gaan om een bezoek te brengen aan de Bouwkeet in Rotterdam. De Bouwkeet is een openbare werkplaats waar jongeren leren werken met hout, textiel, keramiek en metaal. Ook is er een spuiterij en een fablab, een plek om dingen te ontwerpen en uit te vinden.

Haar bezoek aan Nederland is de eerste reis die Kate Middleton alleen maakt sinds ze met prins William getrouwd is. Ze draagt vandaag een prachtig lichtblauw mantelpakje waar wij helemaal weg van zijn! Wil jij ook iets in deze prachtige kleur hebben? Shop het hieronder!

Lees ook:

Zo krijg je prachtig prinsessenhaar net als Kate Middleton

Aha! Dus daarom heeft Prins George altijd een korte broek aan!

Zien: Koningin Máxima in jurkje van Zara!

Bron: nos.nl / vogue.nl