Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Karlie Kloss krijgt een onverwachte rol in nieuwe Netflix-serie

Karlie Kloss krijgt een onverwachte rol in nieuwe Netflix-serie

Karlie Kloss krijgt een onverwachte rol in nieuwe Netflix-serie

Dat (super)modellen graag een uitstapje maken naar het witte doek, is in principe niets nieuws. Zo zijn actrices als Brooke Shields en Cameron Diaz ooit begonnen als model, en timmert ook hedendaagse IT-girl Cara Delevingne voorzichtig aan de weg als actrice.

Nadeel aan het hebben van zo’n knap snoetje is dat de meeste rollen aan het begin van je carrière vooral die van ‘mooie meisje 1’ (zonder tekst) zullen zijn. Dat besloot topmodel Karlie Kloss niet over haar kant te laten gaan.

Het model, die haar YouTube-kanaal Klossy moeiteloos lijkt te combineren met haar studie aan de universiteit van New York, gaat spelen in een nieuw wetenschappelijk programma op Netflix: Bill Nye Saves The World. Het programma wordt gepresenteerd door Bill Nye, een Amerikaans presentator, komiek en voormalig werktuigbouwkundige. Bill doet onderzoek naar wetenschappelijke thema’s, van ruimteonderzoek tot de nieuwste rage op het gebied van diëten. Hij krijgt in het programma hulp van verschillende correspondenten en een van hen is Karlie.

STEM

Meedoen aan de show is een kolfje naar haar hand. Ze benadrukte al dat vrouwen vaker een STEM-carrière (Science, Technology, Engineering en Math) zouden moeten overwegen. Ze hoopt met het programma vrouwen enthousiast te maken voor de wetenschap.

Bill Nye Saves The Worldzal vanaf begin 2017 op Netlix te zien zijn.

Bekijk hieronder de aankondiging van Karlie zelf, die ze twee dagen geleden op haar Instagram postte:

Lees ook:

Bron: Grazia UK, Instagram @KarlieKloss