Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Karin Bloemen trots op titel ‘homomoeder Gaypride 2016’

Karin Bloemen trots op titel ‘homomoeder Gaypride 2016’

Karin Bloemen trots op titel ‘homomoeder Gaypride 2016’

Cabaretière Karin Bloemen heeft er een sinds december vorig jaar een nieuwe titel bij, en mag zit ‘homomoeder’ van de Amsterdamse Gaypride noemen. Ze is trots op de titel, en vaart vandaag samen met Gerard Joling op de regenboogboot door de grachten.

Een grote eer
De 51-jarige Karin neemt het stokje over van Patty Brard. Lezers van de website konden hun suggesties doorgeven voor een nieuwe homomoeder.” Ik wist eigenlijk helemaal niet dat er een verkiezing was en dat ik beschikbaar was gesteld. Maar ik vond het te leuk en echt een eer.”, vertelt Bloemen in gesprek met RTL Boulevard.

‘Het maakt geen donder uit!’
Karin vindt het belangrijk dat artiesten met een groot publiek zich inzetten voor de LGBT gemeenschap. „Wij als artiesten moeten laten zien dat het doodnormaal is dat je homo, lesbisch, transgender of dragqueen bent. Het maakt allemaal geen donder uit!”, aldus de nieuwe homomoeder.

Kansmakers
Naast Karin Bloemen maakte ook Loretta Schrijver kans op de titel. Brigitte Kaandorp, Angela Groothuizen, Anita Meyer,Tineke Schouten, Claudia de Breij, Marijke Helwegen, Ruth Jacott, Justine Pelmelay behoorden ook tot de top 10.

Bron: Telegraaf

Lees ook: