Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Karen Damen trouwt sneller dan verwacht!

Karen Damen trouwt sneller dan verwacht!

Karen Damen trouwt sneller dan verwacht!

Na een verloving van 8 jaar komt het er dan toch van! Ex-K3’tje Karen Damen trouwt in september, waarschijnlijk op Ibiza. Het aanstaande bruidspaar kent elkaar al 10 jaar en samen hebben ze een zesjarig zoontje Sky.

Gisteren las je bij ons dat Karen Damen klaar was voor de volgende stap in haar leven. En die stap zet ze sneller dan verwacht. Midden september stapt ze samen met haar vriend Antony van der Wee in het huwelijksbootje.

Verschillende scenario’s doen er de ronde. Naar het schijnt zouden ze het liefst trouwen op Ibiza. Heel de familie zou dan worden overgevlogen naar het warme eiland om daar feest te vieren.

Verloving

Het koppel leerde elkaar 10 jaar geleden kennen. Een jaar later ging Antony al op zijn knieën. De ex-rosse van K3 zei ja, maar op het feest moest ze wachten. Dat kwam natuurlijk ook door haar enorm drukke agenda bij K3. Karen vond naast haar werk bij de Belgische tv-zenders VIER en VIJF dan toch nog een gaatje in haar agenda.

Tweede kind

En bij een volgende stap denkt het koppel niet alleen aan een huwelijk, samen willen ze nog een broertje of zusje voor hun zoon Sky. Dus wie weet welk groot nieuws krijgen we te horen na hun huwelijksnacht?

Tekst: Karen Dedecker

Lees ook:

Nieuwe coupe voor ex-K3 Karen Damen

Dit ex-K3’tje denkt aan gezinsuitbreiding

Het heeft met het vreemde perspectief te maken; Studio 100 reageert op gephotoshopte K3-cover