Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kardashians wijzigen testament na drama Lamar Odom

Kardashians wijzigen testament na drama Lamar Odom

Kardashians wijzigen testament na drama Lamar Odom

De gehele Kardashian clan heeft na de ziekenhuisperiode van Lamar Odom, de ex van Khloe, haar testament gewijzigd. Alle leden van de familie willen met directe ingang dat Khloe Kardashian verantwoordelijk zal zijn voor hun medische beslissingen, mocht een van hen in het ziekenhuis geraken.

Overdosis
Lamar Odom en Khloe Kardashian trouwden in 2009, precies een maand nadat de twee elkaar ontmoeten. Lamar is basketbalspeler en hij en Khloe waren vier jaar getrouwd, toen Khloe van Lamar wilde scheiden. De reden? Hij bleek vele malen zijn vreemdgegaan en daarnaast veel drugs te gebruiken, buiten weten van Khloe en de rest van de Kardashians om. De scheiding werd uitgesteld, nadat Lamar in 2015 met een overdosis aangetroffen werd. Een periode van revalideren en onzekerheid volgde, waarin Khloe Lamar de hele tijd gesteund heeft.

Duister
Precies om die reden willen de Kardashians dat Khloe hun medische beslissingen zal nemen, mochten zij dat zelf niet meer kunnen doen. ”Dit is een beetje duister, maar na dat hele gebeuren heeft mijn hele familie hun testament laten veranderen zodat ik hun medisch adviseur zou worden. Want je weet niet hoe iemand reageert totdat je in zo’n situatie terechtkomt”, vertelde Khloé tegen magazine Health. ”Ik vond kracht in mijzelf. Ik was heel erg kalm.”

Liefde voor atleten
Momenteel date Khloe een andere atleet, basketballer Tristan Thompson. ”Ik ben dol op atleten. Iemand die dezelfde interesses heeft als ik, iemand die graag sport. Of dat nou als hobby is of omdat het hun werk ik. Tristan is degene op wie ik verliefd ben. Hij is een schatje.”

 

Bron: RTL, Health Magazine, Instagram.

Lees ook: