Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kanye West wil tóch geen president worden!

Kanye West wil tóch geen president worden!

Kanye West wil tóch geen president worden!

Rapper Kanye West komt vaker wel dan niet met een aparte aankondiging of vreemde uitspraak in het nieuws. De man van Kim Kardashian kwam onlangs weer in opspraak, doordat hij verkondigde na Donald Trump president van de Verendigde Staten te willen worden. Maar nu ziet hij toch van het presidentschap af.

Gezondheid
Na een gesprek met Donald Trump twitterde de 39-jarige Kanye het getal ‘2014’. Hiermee zou hij volgens ingwijden bedoelen dat hij Trump wil opvolgen. Toch ziet hij af van deze ambitie. De reden? De lange werkdagen en het vele reizen zouden niet goed zijn voor de geestelijke gezondheid van de rapper. Dit zeggen meerdere bronnen tegen het Britse dagblad The Daily Star. “Hij mag dan misschien rond Trump hangen maar het heeft geen interesse bij hem gewekt voor de politiek”, aldus een bekende.

Psychose
Kanye West werd in november opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij meerdere malen een zeer verwarde indruk had gemaakt. De rapper werd opgenomen met een psychose, en worstelt nog altijd met zijn geestelijke gezondheid. Daarnaast gaan de geruchten ook rond dat zijn huwelijk met realityster Kim Kardashian op springen staat. Ondanks deze berichten, plaatste het stel wel een very stylish kerstkaart op Twitter. En die kun je hieronder bekijken.

Bron: Telegraaf, Twitter.

Lees ook: