Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kanye West heeft nu ook Instagram en dít kunnen we ervan verwachten!

Kanye West heeft nu ook Instagram en dít kunnen we ervan verwachten!

Kanye West heeft nu ook Instagram en dít kunnen we ervan verwachten!

Het lijkt haast onmogelijk dat Kanye West tot voor kort niet op Instagram zat, maar de rapper is wel degelijk enkele dagen geleden pas toegetreden tot het sociale mediaplatform. Yeezy heeft ondertussen al meer dan 1 miljoen volgers en postte gisteren zijn eerste, tamelijk vreemde foto. Wat Kanye juist van plan is met zijn Instagram-account weten we nog niet, maar we kunnen wel al raden wat er ons te wachten staat.

1. Enorm veel dubbele boodschappen

De rapper staat bekend om zijn straffe uitspraken en die zal hij volgens ons niet achterwege laten op zijn Instagram-pagina. Elke vreemde situatie of discussie zal vanaf nu een plekje krijgen op de pagina van Kanye en deze zal door middel van dubbele boodschappen opgeblazen worden. Trapt Taylor Swift hem nog eens op de tenen? Dan volgt er gegarandeerd een naakt plaatje van Swift met het onderschrift ‘I made that bitch famous’!

2. Een koffiefoto

Het is al een lange tijd dé Instagram-trend, een foto van je beker Starbucks-koffie. Want koffie zou gelijk staan aan hard werken. En wie werkt er nu harder dan Kanye West?

#starbucks #coffee #itsprettygood #morningvibes #itlookslikeanicedayinla

Een foto die is geplaatst door Brad Carroll (@b_fit_rad) op

3. ‘I woke up like this’

Dat Kanye West een grote fan is van Beyoncé weten we allemaal sinds het voorval met Taylor Swift op de Video Music Awards in 2009. Het is dus heel waarschijnlijk dat Kanye enkele songteksten van Queen Bey zal delen op zijn Instagram-pagina. Zoals die foto’s van celebrities waarbij ze doen alsof ze slapen, maar eigenlijk hartstikke wakker zijn en mega hard hun best doen om er schattig uit te zien, om daarna met een make-upvrij gezicht te poseren. Dat kan Kanye ook hoor!

4. BFF

En niet alleen Beyoncé behoort tot de vriendenkring van Kanye, hubby Jay-Z zou zelfs één van de beste vrienden zijn van de rapper. Zo zagen we eerder al enkele foto’s van beide heren, maar we weten allemaal dat een vriendschap pas helemaal echt is als deze Instagram-proof is.

5. Interieurontwerpen

Kanye liet enkele weken geleden al weten dat hij énorm veel inspiratie heeft om interieurs te gaan ontwerpen en vroeg IKEA dan ook om hem aan te nemen. De Zweedse interieurketen kwam met de meest hilarische ontwerpen op de proppen, maar Kanye zou Kanye niet zijn als dit het einde zou zijn van zijn carrière als ontwerper. Wij verwachten dan ook een massa tekeningen die hij via zijn Instagram-account zelf zal delen… en stiekem ook even IKEA in zal taggen.

6. #FWIS en #OOTD-foto’s

Kanye is naast een rapper ook een grote modefreak. Zo bracht hij onlangs zijn 4e Yeezy-collectie uit en is hij steeds aanwezig op de grootste modeshows. Wij zouden er dan ook niet van staan kijken als Kanye een echte Instagram fashion queen zou worden. Zijn dagelijkse outfit op foto vastleggen en delen met de nodige hashtags gaat een drukke bezigheid worden. Misschien kan Kim hem daarbij helpen?

7. Selfies

Als je de man bent van selfiequeen Kim Kardashian, dan kan je natuurlijk niet achter blijven. Wij hopen dan ook op de typische Kanye-gezichten waarbij hij last heeft van een RBF. En die enkele selfies waarop een glimlach te vinden zal zijn? Die zullen gecamoufleerd worden met honderden filters.

Wearing Yeezy Season with Yeezy

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Lees ook:

Bron: Elle