Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kanye strikes again: zijn video voor single ‘Famous’ zorgt voor véél ophef!

Kanye strikes again: zijn video voor single ‘Famous’ zorgt voor véél ophef!

Kanye strikes again: zijn video voor single ‘Famous’ zorgt voor véél ophef!

Kanye West heeft weer eens alle aandacht op zich gevestigd met de lancering van de clip van zijn single ‘Famous’. In de video is te zien hoe de rapper het bed deelt met elf naakte beroemdheden.

Naakt
De video zorgt voor ontzettend veel ophef, en dat is niet zo vreemd. Want de rapper – die bekendstaat om zijn ‘Twitter rants‘ en uitgesproken meningen, gaat met deze video best ver. George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown en Taylor Swift liggen aan de linkerzijde van Kanye, terwijl ook Kim Kardashian, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner en Bill Cosby in de video met hem in bed kruipen. Alle twaalf zijn om beurten slapend te zien, terwijl met close-ups bijna niets aan de verbeelding wordt overgelaten.

Lanceringsfeestje
Tijdens de lancering vrijdagavond in The Forum in Inglewood, suggereerde Kanye dat alle sterren het ‘echt’ zijn. Maar Amerikaanse media betwijfelen dat. Een woordvoerder van Trump heeft al tegen TMZ gezegd dat Trump het in ieder geval niet is, en ook van de andere bekendheden is nog niets bevestigd.

Wassenbeelden
De enige bekendheid die naakt in de video te zien is en zich al heeft uitgesproken, is R&B-zanger Chris Brown. Op Instagram oppert hij dat de beroemdheden wassenbeelden zijn en maakt hij zich voornamelijk druk om de vorm van zijn billen. Hij noemt Kanye ‘crazy, talented, but crazy‘.

FullSizeRender

Het bericht wat Chris Brown plaatste bij zijn foto op Instagram.

Wij zijn heel benieuwd wat voor vervolg deze video gaat krijgen..!

Bron: Telegraaf

Lees ook: