Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch: YouTuber Kalvijn speelt een potje 30 Seconds ‘met’ koning Willem-Alexander

Hilarisch: YouTuber Kalvijn speelt een potje 30 Seconds ‘met’ koning Willem-Alexander

Celebs
Hilarisch: YouTuber Kalvijn speelt een potje 30 Seconds ‘met’ koning Willem-Alexander

Tussen al het zware nieuws over het coronavirus door weet Kalvijn (23) gelukkig ook nog een lach op het gezicht van zijn volgers te toveren. Hij heeft de veelbesproken toespraak van koning Willem-Alexander op hilarische wijze in stukken geknipt en omgedoopt tot een potje 30 Seconds met de YouTuber himself.

Op Instagram heeft Kelvin Boerma, beter bekend als YouTuber Kalvijn, een grappige montage gedeeld van Willem-Alexander’s toespraak. “Spelletjes spelen met de koning was gezellig, hij wilde even ontspanning na zijn toespraak”, schrijft de voormalig Expeditie Robinson-kandidaat. “Netjes op anderhalve meter afstand.”

Complimenten voor Kalvijn

De video, waarin te zien is hoe Kalvijn de zogenaamde onderwerpen van zijn kaartje uitlegt aan de koning, wordt massaal gelikt door zijn fans. “Je bent en blijft briljant!”, prijst iemand hem de hemel in. Een ander vult aan: “Hahaha, geniaal!” Het resultaat van Kalvijn’s montage zie je hieronder; probeer daarbij je lach maar eens in te houden.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

spelletjes spelen met de Koning was gezellig, hij wilde even ontspanning na zijn toespraak 🇳🇱 netjes op 1,5 meter afstand 🔥🏆😂

Een bericht gedeeld door Kalvijn (@kalvijn) op

Eenzaamheidsvirus

Afgelopen vrijdag sprak koning Willem-Alexander het volk toe vanwege het coronavirus. Het was een toespraak waarin hij zijn medeleven en waardering uitsprak en opriep tot saamhorigheid. “Het coronavirus kunnen wij niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel. Laten we samen zorgen dat niemand zich in de steek gelaten voelt”, aldus de zoon van prinses Beatrix. Hij stelde daarbij dat het dagelijks leven binnen enkele weken ‘drastisch’ is veranderd, wat de situatie extra lastig maakt voor de bevolking en met name de kwetsbare ouderen. “We weten immers allemaal wie er in onze directe omgeving aandacht nodig heeft. Dit is iets waar we samen doorheen moeten. Heel veel mensen beseffen dat. Ze houden een wakend oog op anderen en helpen elkaar waar het kan.”

Lees ook
Willem-Alexander en Máxima zijn mogelijk in contact geweest met besmette personen

Eén doel

De koning is trots op de zorgmedewerkers en deskundigen van onder meer het RIVM en de GGD’s die nu ‘uitzonderlijke prestaties’ leveren. Ook liet hij weten dat mensen die bijvoorbeeld in de logistiek, de supermarkten, de schoonmaak en het onderwijs werken onmisbaar zijn, en benadrukte Willem-Alexander dat de experts en deskundigen onder hoge druk staan. “Het is belangrijk dat we hen ons vertrouwen blijven geven en alle aanwijzingen opvolgen. Zij hebben maar één doel voor ogen en dat is dat wij samen zo goed mogelijk door deze crisis komen en dat de risico’s voor kwetsbare mensen zo klein mogelijk blijven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee