Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weer smoorverliefd! Juvat Westendorp stelt nieuwe vriendin voor

Weer smoorverliefd! Juvat Westendorp stelt nieuwe vriendin voor

Weer smoorverliefd! Juvat Westendorp stelt nieuwe vriendin voor

Iedereen die stiekem een oogje had op Juvat Westendorp, opgelet: de knappe acteur en danser is bezet. Dat laat hij zelf weten op Instagram. Met een zoete foto stelt hij zijn nieuwe vriendin voor aan de wereld en we kunnen maar één ding zeggen: wat een knap stel.

Juvat Westendorp vriendin

Juvat Westendorp schreeuwt zijn geluk van de daken. “SMOORVERLIEFD ❤️❤️❤️!!!”, schrijft hij bij de foto van hem en zijn nieuwe vriendin. Ook laat hij nog een paar mooie woorden achter voor zijn liefde. “Jij maakt elke dag een stukje mooier.” Daarnaast deelt hij nog een hashtag waaruit blijkt dat de twee “better togheter” zijn.

Smoorverliefd

Ook de nieuwe vlam deelt de zoete foto’s op haar Instagram-account. “Make every day a love season ❤️ “, schrijft een ook smoorverliefde Ruby – zoals het gelukkige meisje heet.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Juvat Westendorp (@juvat)

Op stap met de familie

Heel veel meer informatie deelt de Onze Jongens-acteur nog niet over zijn nieuwe vlam. Wel zien we in zijn Instagram Stories dat ze al gezellig met de familie van Juvat omgaat. Zo kijkt Ruby mee tijdens een spelletje schaken en gaat ze samen met het broertje van Juvat en de danser zelf ‘uiteten’ bij Mcdonald’s. “Vrouw en broertje lief”, schrijft Westendorp bij de foto.

De tekst gaat verder onder de foto.

Juvat Westendorp vriendin

Juvat’s bedgeheimen

Een tijdje geleden liet de acteur uit onder andere de film ‘Just Say Yes’ in het tijdschrift &C weten dat hij niet de makkelijkste in een relatie en vooral in bed is. “Ik kan prima met iemand anders in bed slapen, maar ik wil wel minimaal de helft van het bed”, vertelt de danser. Romantisch een hele nacht knuffelen zit er dus echt niet in. “Ik wil niet lepeltje-lepeltje liggen en dat zij dan alle ruimte heeft en ik me bijna niet kan bewegen omdat er geen ruimte meer over is. Want als je je dan losmaakt, ben je de sjaak en neemt zij alle ruimte over. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. Nu lig ik heel strategisch: mid-mid”, aldus de romantische Juvat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Juvat Westendorp, Brunopress