Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala! Juvat Westendorp deelt zijn opmerkelijke bedgeheimen

Oelala! Juvat Westendorp deelt zijn opmerkelijke bedgeheimen

Oelala! Juvat Westendorp deelt zijn opmerkelijke bedgeheimen

Danser, acteur én horlogemaker Juvat Westendorp is momenteel nog happy single. Nu onthult hij in het tijdschrift &C wat zijn bedgeheimen zijn en daaruit blijkt dat de knappe acteur eigenlijk helemaal nooit alleen in bed ligt…

Juvat Westendorp bedgeheimen

Wie er dan naast hem ligt? Flaffie! En die houdt hem lekker warm ’s nachts. Flaffie is namelijk een knuffel. Je zou het misschien niet gelijk verwachten bij de stoere Juvat, maar hij kan niet zonder die specifieke knuffel. “Dat is mijn knuffel, een ijsbeer die ik al heb sinds ik baby was”, biecht hij op. “Als ik ooit een relatie krijg, zal ze moeten accepteren dat Flaffie er ook ligt. Ik gebruik hem als kussen, hij valt precies lekker in mijn nek.”

Niet de makkelijkste

Of Westendorp dan wel openstaat voor een relatie? Dat wel. Maar hij laat wel weten dat hij niet de makkelijkste persoon in bed is. “Ik kan prima met iemand anders in bed slapen, maar ik wil wel minimaal de helft van het bed”, vertelt Juvat. Romantisch een hele nacht knuffelen zit er dus echt niet in. “Ik wil niet lepeltje-lepeltje liggen en dat zij dan alle ruimte heeft en ik me bijna niet kan bewegen omdat er geen ruimte meer over is. Want als je je dan losmaakt, ben je de sjaak en neemt zij alle ruimte over. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. Nu lig ik heel strategisch: mid-mid”, aldus de romantische Juvat.

Lees ook
Wauw: Juvat Westendorp neemt na 16 jaar (!) afscheid van lange lokken (bij opmerkelijke kapper)

Vorige relaties

Juvat had een tijdje een relatie met The Voice-zangeres Kimberly Maasdamme. De twee leerden elkaar kennen bij de Ladies of Soul. “Ik was eigenlijk direct flabbergasted van haar. […] Het is een prachtige vrouw. Lief, zorgzaam, ontzettend knap en een ontzettend sterke powervrouw die precies weet wat ze wil”, aldus Juvat aan RTL Boulevard. De twee waren ongeveer een jaar samen, maar besloten eind november toch een punt achter hun relatie te zetten. Het werkte toch niet helemaal. Ze zijn als vrienden uit elkaar gegaan en hebben dan ook nog steeds goed contact.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Juvat Westendorp (@juvat)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Juvat Westendorp (@juvat)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Juvat Westendorp (@juvat)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress