Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Justin Bieber wil getuigenverklaring niet openbaar maken

Justin Bieber wil getuigenverklaring niet openbaar maken

Justin Bieber wil getuigenverklaring niet openbaar maken

Justin Bieber is aangeklaagd door zijn buren, die naar eigen zeggen in 2014 geterroriseerd zijn door de zanger. Op camera heeft het idool een getuigenverklaring gegeven, maar Justin wil voorkomen dat deze in handen van de media komt. Een heel team aan advocaten probeert dit nu te bewerkstelligen.

Mediaspektakel
De buren hebben de zanger aangeklaagd, aangezien hij hen het leven erg zuur zou hebben gemaakt in 2014. Zo klagen ze hem onder andere aan voor het gooien van eieren tegen hun huis. Ook beschuldigen ze de ‘Sorry’-zanger van spugen tegen hen aan. De buurman is ontzettend boos en TMZ meldt dan ook dat de advocaten van Justin vrezen voor een groot mediaspektakel.

Emotionele schade
Justin zou de betreffende man al een flinke schadevergoeding hebben betaald en een bedrag van 90.000 dollar (ruim 86.000 euro) hebben neergeteld om de gemoederen te sussen. Toch noemt Bieber de hele rechtszaak ‘klinkklare onzin’, aangezien de voornaamste aanklacht van de buurman ‘emotionele schade’ is.

Privacy
De advocaten van Justin Bieber hebben ter verdediging een quote van Donald Trump aangehaald. De aankomende president van de Verenigde Staten sprak vorige maand dat het ‘soms belangrijk is dat de privacy tijdens een rechtszaak gewaarborgd blijft’.

Misschien moet Justin nog maar een keer zijn hit ‘Sorry’ zingen voor zijn buurman. Wellicht dat dát de man wat tot bedaren kan brengen!

Bron: Telegraaf

Lees ook: