Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat?! Justin Bieber stopt met Instagram

Wat?! Justin Bieber stopt met Instagram

Wat?! Justin Bieber stopt met Instagram

Gisteren vertelden we jullie over de Instagram-oorlog die ex-lovers Justin Bieber en Selena Gomez momenteel voeren. De aanleiding was een foto van Bieber en nieuwe vlam Sofia Richie waarbij Bieber dreigde om zijn Instagram-account privé te maken als de haatcommentaren niet stopten. Blijkbaar meende hij dit dus.

Het is zover: Justin Bieber heeft zijn Instagram-account verwijderd. Nadat hij meerdere foto’s van hem en Sofia postte, stapelden de haatberichten zich op. Fans van ex-vriendin Selena Gomez overlaadden de pagina met #teamselena hashtags en slangen-emoji’s. Bieber postte een duidelijke boodschap onder zijn laatste foto waarin hij dreigde om zijn Instagram-account privé te maken, maar blijkbaar is hij zelfs een stapje verder gegaan. Als je @justinbieber intypt op Instagram kom je terecht op onderstaande pagina:

justin

In 2014 was Bieber nog de koning van Instagram met de meeste volgers op zijn pagina. Daarna werd hij ingemaakt door Kim Kardashian, Taylor Swift en ex-liefje Selena Gomez. Momenteel stond de popzanger op de 6e plaats met ongeveer 72 miljoen volgers.

Of de Biebs ooit nog zal terugkeren naar Instagram is natuurlijk de grote vraag. Intussen kan je hem altijd volgen via de account van liefje Sofia Richie.

Lees ook: