Je bent hier: Home > Celebs > Deze fantastische video maakt je dag: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters

Deze fantastische video maakt je dag: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters

Celebs
Deze fantastische video maakt je dag: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters

Soms komt er zo’n video voorbij op het web waarvan je hart een klein sprongetje maakt en die meer ‘ah’s’ en ‘wat lieeef’s’ oproept dan je ooit durfde uit te spreken. Meestal is Justin Bieber geen onderdeel van zo’n video. Tn tegenstelling tot vandaag. Dit is – beloofd! – het ALLERLEUKSTE wat je vandaag gaat zien.

Nieuw album Justin Bieber

Sinds afgelopen vrijdag staat het nieuwste album Changes van Justin Bieber op Spotify. En dat betekent ook dat de pr-machine van de voormalig kindster weer volop moet draaien. Immers, het nieuwe album en bijbehorende tour moeten gepromoot worden.

Over een andere boeg

Dat promoten doet de Biebster onder meer met een intieme, openhartige documentaire in samenwerking met YouTube (nu te zien) én door in de auto te stappen bij James Corden voor diens Carpool Karaoke (waarover we onlangs een schokkende ontdekking deden). Een beetje afgezaagd misschien, want hoe vaak hebben we de zanger nu al in die auto liedjes zien zingen? Gelukkig snappen James en Justin dat ook en dus wordt het over een andere boeg gegooid.

Lees ook
James Corden reageert hilarisch op het onthulde Carpool Karaoke-geheim

S-M-E-L-T

Justin besloot om James mee te nemen naar een dansstudio, waar ze een nieuwe choreografie voor Justin’s allereerste wereldhit gaan leren. De fanatieke, meedogenloze dansleraren? Kleuters. James en Justin krijgen dansles van kleuters. En dat levert één van de schattigste video’s op die je ooit hebt gezien. Daar durven we best op te wedden. Wie had gedacht dat de net getrouwde, net uit een diep dal opgekrabbelde popster zó leuk zou zijn met kinderen? We vragen ons spontaan af wanneer Hailey zal aankondigen dat er een mini-Belieber onderweg is. En als het Hailey’s eierstokken niet zijn die rammelen, zijn het de onze wel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee